Kontorsansvarig sökes till Örebro

Kontorsansvarig sökes till Örebro

Är du en person som alltid vill hjälpa andra och är extremt serviceinriktad? Då ska du söka idag!

Dina arbetsuppgifter

Som kontorsansvarig på detta företag kommer du agera spindeln i nätet och det är därför viktigt att du är strukturerad samt gillar att hjälpa till där det behövs. En typisk arbetsdag kan innebära att ta hand om besökarna som kommer till kontoret, hålla rent och snyggt, sortera ut post, sitta med uppdragsadministration och kontroll i deras system, beställa kontorsmaterial, ansvara för personalaktiviteter, förbereda frukost samt ta emot leveranser. Arbetet är på ca 60%.

Din profil

Det viktigaste för att passa i rollen som kontorsansvarig är att du är serviceinriktad, både externt men även internt mot kollegor. Vi söker dig som alltid har ett leende på läpparna och som är redo att hjälpa till så fort det behövs. Då arbetsuppgifterna är många och de kan variera är det viktigt att du är strukturerad i ditt arbete samt har en förståelse för prioritering.

Skallkrav:
  • Gymnasieekonom
  • Svenska i tal och skrift
  • Grundläggande engelska i tal och skrift
  • Körkort
Villkor

Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 8-14
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av världens ledande kunskapsföretag. Under deras historia har fokus alltid varit att skapa värde för uppdragsgivarna, oavsett om det är ett mindre eller lokalt företag, en ideell organisation eller ett globalt storföretag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.