C# utvecklare sökes till expansivt företag!

C# utvecklare sökes till expansivt företag!

Har du ett stort intresse av framtidens teknik och IT? Vill vara med i uppstartsfasen i ett växande bolag och tycker du om utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vår kund kommer du vara med på en resa där målet är att bli en uppstickare inom IT- branschen och med stort fokus på kundnöjdhet. Vår kund erbjuder kundanpassade IT-lösningar inom mjukvarutestning, Artificiell Intelligence och Internet of Things som bygger på Microsoft-teknologi, vilket även kommer att genomsyra dina arbetsuppgifter.

Din främsta arbetsuppgift kommer vara att utveckla utifrån given kravprofil och vår kund arbetar i en agil miljö. Har du stort intresse för en viss del inom Microsoft-teknologin kan du få vara med och välja inriktningen för din egna roll och utveckling.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med ett företag som har härligt driv och höga ambitioner? Då är detta tjänsten för dig!

Din profil

Skallkrav:
  • Har relevant utbildning inom området t.ex. dataingenjör, systemvetare, KY inom IT eller webbprogramering
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen sker på båda språken
  • Erfarenhet av programmering i C#
Meriterande:
Det är till stor fördel om du har erfarenhet inom .NET, Azure och Javascript. Det är även meriterande om du tidigare har erfarenhet av androidutveckling.

Vi ser att du som söker har härlig energi och gärna sprider detta till dina kollegor. Du som person älskar problemlösning, är nyfiken, kunskapstörstande och framåt!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att vara med i uppstarten av Örebros utvecklingsteam med ambitionen att växa och bli fler. Dessutom kommer du få hjälp att bolla idéer med de andra kollegorna runt om i Sverige. På kontoret idag finns seniora kollegor med stor erfarenhet vilket innebär att du kommer att få lära dig av dom allra bästa inom sina områden; utveckling, test och utbildning. Vår kund lägger stor vikt i att ha rätt utmaningar och att samtidigt ha riktigt roligt på jobbet!

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro

Vi kommer behandla ansökningar löpnade, tveka inte, sök tjänsten redan idag!