Junior utvecklare i C++ till expansivt företag i Örebro

Junior utvecklare i C++ till expansivt företag i Örebro

Är du en mjukvaruutvecklare med stort intresse mot styrsystem och automationslösningar? Vill du jobba i teknologins framkant med spännande projekt? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare hos vår kund kommer du att arbeta i projektform för att ta fram nästa generations styrsystem och automationslösningar. Som anställd kommer du att arbeta med allt ifrån kravhantering, design, programmering och testing. Fokus i denna tjänst är att ta fram ny, framtida mjukvara för företagets kunder inom gruv och bergbrytning.

Som nyanställd kommer du att arbeta gemensamt med en erfaren kollega med avgränsade uppgifter, så att det är en yppelig tjänst för dig som nyexamnierad att komma in i jobbet/rollen. Frågor och utmaningar som uppstår under projektens gång löses gemensamt i teamet, vilket gör att du ständigt utvecklas i din roll som programmerare. Dina uppgifter och ansvarsområden kommer att utökas i takt med att din kompetens höjs. Du kommer arbeta mycket brett inom området genom att bryta ner problemet, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet.

Du arbetar i olika projekt som består av 5-10 personer och kommer att få utvecklas i din yrkesroll i tätt samarbete med dina kollegor.
Du anställs av Framtiden. Målet med tjänsten att du på sikt blir överrerkyterad till vår kund.

Din profil

För att vara aktuell i tjänsten som utvecklare hos vår kund vill vi att du har:

Skallkrav:
  • Relevant it-utbildning på minst högskolenivå, till exempel dataingenjör. Alternativt lägre utbildningsnivå kompletterat med gedigen programmeringserfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper i programmeringsspråket C, C ++ (från utbildningen)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Då du kommer att arbeta tätt med dina kollegor i ditt team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera. Du brinner för programmering på låg nivå och är öppen för nya utmaningar. Som person är du nyfiken och analytiskt lagd och har ett sinne för att på ett metodiskt sätt lösa problem. Ditt mål är alltid att leverera jobb av högsta kvalitet!

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placeringsort: Örebro

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Gruppen erbjuder kunder innovativa kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, anläggnings- och gruvutrusning, industriverktyg och monteringssystem. De utvecklar produkter och service med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873, har huvudkontor i Stockholm och kunder i fler än 180 länder. Under 2013 hade de en omsättning på 101 miljarder kronor och fler än 45 000 anställda.

Construction Tools är en division inom deras affärsområde Bygg- och anläggningsteknik. Divisionen utvecklar, tillverkar och marknadsför hydraulisk, pneumatisk och bensindriven utrustning för demolering, kompaktering, bergborrning samt betongbearbetning.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.