Junior projektledare med IT-intresse till växande tekniska företag sökes!

Junior projektledare med IT-intresse till växande tekniska företag sökes!

Drivs du av att leda projekt, är strukturerad som person och vill arbeta mot mål? Vill du arbeta på ett företag i framkant med stor teknisk kompetens? Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior projektledare kommer du arbeta i både större och mindre projekt inom företagets tre affärsområden infrastruktur, systemutveckling och affärs/verksamhetsutveckling. Arbetet kommer därför vara mycket varierande och utvecklande. Du kommer till en början leda mindre projekt samt vara projektresurs/delprojektledare i större projekt. Resor till kunder kommer förekomma i arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Uppstartsmöte av projekt
 • Samla in och koordinera arbetsuppgifter
 • Dokumentation och redovisning av resultat
 • Uppföljning av projekt
Vid start kommer du få en god introduktion för att med tiden ta mer självständigt ansvar. För rätt person finns det möjlighet att växa i rollen och inom företaget.

Din profil

Skallkrav
 • Akademisk utbildning alternativt utbildning inom projektledning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Dokumenterad erfarenhet av att ha haft en ledande roll exempelvis som tränare för ett lag alternativt i någon förening/studentkår
 • Intresse för IT och en stark vilja av att leda på ett ödmjukt sätt
Meriterande
 • Projektledarutbildning
 • Kunskap i Officepaketet
 • Affärsmannamässighet
Personlighet:
Vi söker dig som tycker om att stå i fronten och ta tag i saker med fokus på målet. Vidare har du god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp och skapa goda relationer. Du har ett stort driv att ta både dig och arbetet framåt samt arbetar noggrant och systematiskt. Som person är du mycket ödmjuk, trygg i dig själv och mycket flexibel.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med hjälp av smart teknik arbetar företaget med affärsinriktade lösningar för att göra system och lösningar smartare, effektivare och lönsammare. De är idag i Örebro 80 anställda och arbetar för att med hög kvalité göra skillnad för sina kunder. Företaget har korta beslutsvägar, utvecklande arbetsmiljö och kompetens samt arbetar gärna tillsammans för att finna lösningar. Engagemang, kompetens, lönsamhet och ödmjukhet är företagets kärnvärden vilka de har i stort fokus.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.