Junior platschef sökes till väletablerat företag!

Junior platschef sökes till väletablerat företag!

Är du nyexaminerad, har du en stark vilja att utvecklas och trivs i en roll med ansvar? Är du driven, vill vara spindeln i nätet och har ett stort intresse för entreprenad? Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior platschef kommer du arbeta med mycket varierande uppgifter och vara delaktig i flera projekt. Du kommer utgå från kontoret i Örebro men resor kan förekomma i tjänsten. Exempel på arbetsuppgifter:
 • Uppföljning med arbetsledare och rapportera vidare
 • Arbeta med ekonomisk planering och tidsplaner
 • Arbeta med ritningar i projekt
 • Ha kundkontakt
 • Beställa material osv
 • Ha ett övergripande ansvar för arbetsledarna
Vid start kommer du att få en god introduktion av alla delar i arbetet. Du kommer till en början få gå med för att med tiden bli mer självständig i arbetet. För rätt person som vill utvecklas finns det stora möjligheter att växa internt.

Din profil

Skallkrav:
 • Högskoleingenjör inom bygg alternativt inom väg och vatten
 • Svenska i tal och skrift
 • B körkort
Meriterande:
 • Exjobb, praktik eller sommarjobb av liknande arbeten inom denna bransch
 • Yrkeserfarenhet av byggbranschen
 • Intresse för ekonomi/data
 • Ledarerfarenhet
 • Kunskap inom geoteknik
Stor vikt kommer att läggas på dig som person och ditt driv för att utvecklas. Vi ser att du är en person som tar stort ansvar och driver din egen utveckling framåt. Vidare ser vi att du är social och kommunikativ i arbetet och har en förmåga att våga säga till. Du trivs i en varierande roll med mycket ansvar och har ett intresse för siffror och data.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7-16, flextid
Ort: Örebro
Vi läser ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en stark aktör inom entreprenad med mål att alltid vara kundens första val. Idag är de verksamma i södra Sverige och har kontor i Örebro och Jönköping. De har breda kunskaper inom anläggningsverksamhet och är kreativa vilket gör att de kan forma projekt enligt kundens önskemål. Vår kunds kärnvärden är flexibilitet, framåtanda, dynamik och kreativitet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.