Junior BI-utvecklare till företag som arbetar med framtidens teknik!

Junior BI-utvecklare till företag som arbetar med framtidens teknik!

Brinner du för IT och vill arbeta med att hantera stora mängder data? Drivs du av utveckling och vill arbeta på ett välkänt växande företag? Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior BI-utvecklare kommer du arbeta i projekt tillsammans med ett mycket kompetent team. Du kommer arbeta med nuvarande och framtida BI-lösningar åt företagets kunder där du visualiserar färdigpreparerad data.
Exempel på arbetsuppgifter:
 • Design och utveckling av BI-lösningar
 • Dokumentation av krav
 • Analysera data och processer
 • Kvalitetssäkra och testa data
 • Bygga rapporter, ta fram resultat och sammanställa i både Microsoft Excel och Microsoft Power BI
 • Ge service till kunder samt presentera resultat
Vid start kommer du få en god introduktion och arbeta med enklare uppdrag för att med tiden arbeta mer självständigt mot kund. För rätt person finns det möjlighet att växa i rollen och inom företaget.

Din profil

Skallkrav
 • Högskoleutbildning inom datateknik, informatik, statistik alternativt redovisning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Har ett stort intresse för att hantera och analysera datamängder
Meriterande
 • Vana av att hantera och analysera datamängder och har förståelse för processer
 • Arbetslivserfarenhet från likande arbete inom BI
 • Erfarenhet från i SQL, Microsoft Excel och Microsoft Power BI
 • Kunskap i grafisk layout och/eller i front end
 • Utbildning med IT anknytning
Personlighet:
Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi ser att du trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Vi söker dig som är nyfiken, har viljan att utvecklas och är resultatinriktad. Vidare är du noggrann, duktig på att analysera och kartlägga samt sätter kunden i fokus. Du bör vara lösningsfokuserad och ha ett stort intresse för IT och teknik. I arbetet visar du engagemang och tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med hjälp av smart teknik arbetar företaget med affärsinriktade lösningar för att göra system och lösningar smartare, effektivare och lönsammare. De är idag i Örebro 80 anställda och arbetar för att med hög kvalité göra skillnad för sina kunder. Företaget har korta beslutsvägar, utvecklande arbetsmiljö och kompetens samt arbetar gärna tillsammans för att finna lösningar. Engagemang, kompetens, lönsamhet och ödmjukhet är företagets kärnvärden vilka de har i stort fokus.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.