Jr signalprojektör sökes!

Jr signalprojektör sökes!

Är du en driven person med ett starkt intresse för järnvägsteknik? Har du en vilja att utvecklas och ett stort kvalitetstänk? Då är det här tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som signalprojektör på kundföretaget kommer du arbeta främst inhouse tillsammans med många erfarna kollegor. Din främsta arbetsuppgift kommer att vara att ta fram ritningar i CAD. Du kommer exempelvis rita kretsscheman till reläverk, ta fram underlag till dataställverk samt geografiska ritningar till järnvägen.
Under den inledande perioden kommer du att få sitta med seniora kollegor som hjälper dig att komma in i arbetet på ett bra sätt. De första 2-3 åren innehåller många internutbildningar för att specialisera sig som signalprojektör.
Exempel på inledande arbetsuppgifter kan vara följande:
  • Projektering i Microstation
  • Rätta upp förvaltningsdata
  • Enklare Cad uppdrag
Din profil

Som person har du ett stort driv och en stark vilja att lära dig nya saker. Du är noggrann och har ett kvalitetstänk i de uppgifter du tar dig an.
För att lyckas bör du också ha ett starkt intresse för järnvägsteknik och ser en lång framtid inom denna bransch.

Skallkrav:
Starkt intresse för järnvägsteknik
Svenska i tal och skrift

Meriterande:
CAD vana
Studerat järnväg LTH
Elingenjör
Praktisk erfarenhet inom signalteknik

Villkor

Ort:
Örebro
Omfattning:
Heltid, dagtid
Lön:
Enligt överenskommelse
Startdatum:
Omgående eller enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Christoffer Johansson
Telefon 0723183400
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges största konsultföretag inom samhällsbyggnad. Sedan starten 1942 har de byggt en koncern med drygt 2 700 medarbetare och är verksamma i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Företaget drivs av nyfikenhet och satsar målmedveten på utveckling och forskning inom samhällsbyggnadsområdet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.