IT-utbildare till storsatsande företag sökes!

IT-utbildare till storsatsande företag sökes!

Är du en kommunikativ person och har ett brinnande intresse för IT? Vill du arbeta på ett företag i en utmanade roll som kommer få dig att växa? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som IT-utbildare kommer du få en god introduktion till arbetet genom teoretisk utbildning samt genom att gå bredvid en expert inom området. Du kommer efter ett tag att börja hålla egna utbildningar för mindre grupper och med mindre tekniskt insatta deltagare för att sedan öka nivån i takt med din kompetensutveckling. Utmaningarna växer i takt med din utveckling. Exempel på arbetsuppgifter:
 • Hålla egna utbildningar
 • Sälja in utbildningar till företag och organisationer
 • Hjälpa företag genom att designa och utveckla efter kunders önskemål
Utbildningarna görs inom Microsofts tekniker och utbildningarnas omfattning varierar. Du kommer till stor del av arbetet att vara på resande fot då många av utbildningarna kommer hållas i Stockholm med omnejd.

Din profil

Skallkrav:
 • IT/Teknisk bakgrund genom skola alt. arbetslivserfarenhet inom IT
 • Goda kunskaper inom svenska och engelska
 • Resbar
 • Intresse för pedagogik
Meriterande:
 • Erfarenhet av liknande tjänst
 • Kunskaper inom microsoft, asher, BI, mobil säkerhet och utveckling av tekniska plattformar
 • Utbildning som dataingenjör alternativt systemvetare
 • Cloud architect
Stor vikt kommer att läggas på dig som person och vi ser att du som söker har höga ambitioner och vill leverera i Världsklass. Vidare är du en person med hög socialkompetens, är mycket kommunikativ och har ett genuint intresse för IT och dess tekniker. Du visar stort engagemang i arbetet, är driven och självgående samt har en förmåga att kunna förmedla en trygghet. Du är nyfiken, framåt och älskar att hela tiden lära dig nytt!

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro

Vi hanterar ansökningar löpande, tveka inte ansök redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att vara med i uppstarten av Örebros utvecklingsteam med ambitionen att växa och bli fler. Dessutom kommer du få hjälp att bolla idéer med de andra kollegorna runt om i Sverige. På kontoret idag finns seniora kollegor med stor erfarenhet vilket innebär att du kommer att få lära dig av dom allra bästa inom sina områden; utveckling, test och utbildning. Vår kund lägger stor vikt i att ha rätt utmaningar och att samtidigt ha riktigt roligt på jobbet där driv och engagemang är centralt och genomsyrar vardagen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.