Kommunikativ och IT-kunnig person sökes!

Kommunikativ och IT-kunnig person sökes!

Är du en utåtriktad person och brinner du för IT? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som ny IT-konsult hos vår kund kommer du få en gedigen introduktion och samtidigt gå bredvid en expert inom området. Tanken är att på sikt hålla egna utbildningar inom Microsofts tekniker. Du som IT-konsult kommer själv lägga upp och planera utbildningarna. Det är viktigt att du kan mer än de personer du utbildar. Du kommer börja med att hålla utbildningar för mindre grupper och med mindre tekniskt insatta deltagare, nivån på dina utbildningar kommer sedan följa din kompetensutveckling. Du bör ha ett genuint intresse för IT och dess teknik samtidigt som den kommunikativa sidan är minst lika viktig. Utmaningarna växer i takt med din utveckling.
Du kommer vara på resandefot till 50% och många av utbildningarna kommer hållas i Stockholm med omnejd. Tjänsten passar dig som vill vara en del av ett storsatsande företag där driv och engagemang är centralt och genomsyrar vardagen. Du är nyfiken, framåt och älskar att hela tiden lära dig nytt!

Din profil

Skallkrav:
  • IT/Teknisk bakgrund genom skola alt. arbetslivserfarenhet inom IT.
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska
  • Resbar
Meriterande:
Erfarenhet av liknande tjänst.

Vi ser att du som söker har höga ambitioner och vill leverera i Världsklass. Du är en person med hög socialkompetens och älskar IT.

Villkor

Start: omgående alt. efter ök
Omfattning: Heltid
Lön: enligt ök.

Vi hanterar ansökningar löpande, tveka inte ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 nov (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att vara med i uppstarten av Örebros utvecklingsteam som till en början kommer att bestå av 8 medarbetare med ambitionen att växa och bli fler. Dessutom kommer du få hjälp att bolla idéer med de andra kollegorna runt om i Sverige. På kontoret idag finns seniora kollegor med stor erfarenhet vilket innebär att du kommer att få lära dig av dom allra bästa inom sina områden; utveckling, test och utbildning. Vår kund lägger stor vikt i att ha rätt utmaningar och att samtidigt ha riktigt roligt på jobbet!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.