Hydraulikkonstruktör till stort företag i Örebro!

Hydraulikkonstruktör till stort företag i Örebro!

Vill du arbeta med att förbättra befintliga samt utveckla nya hydraulsystem? Är du dessutom driven och tycker om att hitta nya lösningar? Perfekt. Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som hydraulikkonstruktör hos vår kund kommer du att ingå i en grupp som tillhandahåller ett komplettutbud av tjänster i syfte att maximera deras kunders produktivitet. Avdelningen fokuserar främst på reservdelar, professionell service och supportlösningar. Arbetsuppgifterna handlar i huvudsak ofta om att förbättra befintliga samt utveckla nya hydraulsystem.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Verifiera hydrauliska lösningar för att komma fram till bästa lösningen
  • Hydraulisk nykonstruktion för att skydda efterkonstruktion
  • Kostnadsbesparingar
  • Återanvända och ta tillvara på befintligt sortiment som till exempel hydraulcylindrar
Din profil

Vi söker dig som är självständig, driven och har god kunskap inom hydraulik. Vidare har du en problemlösningsförmåga och socialkompetens som gör att du inte är rädd för att ta kontakt med andra kollegor internt från andra avdelningar som inköp men också leverantörer.

Skallkrav för tjänsten:
  • Utbildning inom relevantområde, till exempel ingenjör i maskinteknik alt. erfarenhet av arbete med hydraulik
  • Svenska & engelska tal och skrift
  • Kunskap i 3D ritning, till exempel i Creo
Meriterande för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbete eller praktik
  • Erfarenhet av arbete i PLM system, Creo eller Teamcenter
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en världsledande aktör inom gruvindustrin och ligger i framkant gällande digitalisering och automatisering av sina maskiner. Företagets fokus ligger på att producera produkter och service med god energieffektivitet, produktivitet, ergonomi och säkerhet. Bolaget grundades i Stockholm och har idag kunder världen över.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.