Konstruktör mot hydraulik sökes till stort företag i framkant!

Konstruktör mot hydraulik sökes till stort företag i framkant!

Är du en driven ingenjör med stort intresse för konstruktion? I så fall är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos vår kund kommer du att arbeta i varierande projekt inom industri ute hos kund. Dina arbetsuppgifter som hydraulikkonstruktör består av att konstruera skräddarsydda hydrauliksystem och kommer främst innefatta nyutveckling av produkter men även produktförbättringar. Som junior hydralikkonstruktör kommer du att få en god introduktion till arbetsuppgifterna för att succesivt få allt mer ansvar. Arbetet sker i team tillsammans med kompetenta kollegor.
  • Val av komponenter och dimensionering av hydrauliska komponenter och system
  • Ta fram hydraulikschema och delta i framtagning av sammanställningsritningar, montageunderlag och manualer
  • Jobba i projektgrupp för att ta fram och diskutera lösningar med projektgruppen
  • Utvärdering, verifiering och valideringsarbete i samband med driftsättning
Din profil

Skallkrav:
  • Har relevant högskoleutbildning som maskiningenjör eller likvärdigt
  • God CAD-vana
  • Grundläggande kunskap om hydrauliska konstruktioner, material, tillverkningsteknik mm
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av hydraulikkonstruktion i CAD
  • Ha en praktisk läggning och stort intresse för teknik
Personlighet:
Vi söker dig som är en driven person och har ett stort intresse för teknik och hydraulik. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är resultatinriktad och trivs i en konsultroll. Vidare är du kommunikativ och har lätt att sätta dig in i nya situationer samt har viljan att lära dig nya tekniker och avancerade produkter. I arbetet tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är en öppen och nyfiken person och har viljan att utvecklas.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse
Urval och intervjuer hålls löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag cirka 4 000 medarbetare. Omsättningen år 2007 uppgick till ca 3,9 miljarder SEK.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.