Geotekniker sökes!

Geotekniker sökes!

Vill du arbeta i ett företag där du får chansen att utvecklas och göra karriär inom geoteknik? Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som geotekniker får du arbeta i varierande projekt, från mindre lokala uppdrag till större multidisciplinära uppdrag. Det finns möjlighet att fokusera på teknik och även kombinera med uppdragsledning. Beroende på erfarenhet får du ansvar för hela eller delar av projekt. För rätt person finns det goda möjligheter att påverka - både din egen och gruppens utveckling.
Mer info ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig gärna har:
  • En civilingenjörsexamen inom väg och vatten eller liknande, alternativt byggnadsingenjör med 2-3 år arbetslivserfarenhet inom geoteknik
  • Körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Personlighet:
För att passa in i rollen ser vi att du är positiv, öppen för att lära sig och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta egna initiativ.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett internationellt företag som arbetar med samhällsbyggnad. De har den disciplinen som krävs för att utföra industriprojekt. Inom bolaget finns det många divisioner med en enorm bredd och spets i alla möjliga affärsområden, detta bidrar till att man alltid, inom koncernen kan få hjälp att ta fram handlingar på bästa möjliga sätt åt sina kunder och därmed leverera service och kvalité i världsklass.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.