Framtiden söker studentambassadörer!

Framtiden söker studentambassadörer!

Är du en social och kreativ student som söker ett roligt och omväxlande extrajobb? Vill du hjälpa studenter som är i slutet av sina studier ut i arbetslivet? Studerar du på Örebro Universitet? Perfekt, då passar du i rollen som studentambassadör hos oss! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Studentambassadör kommer du att vara Framtidens ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter består av att marknadsföra Framtiden och våra tjänster samt tipsa Framtiden om kandidater för våra aktuella jobb. Du kommer också genomföra event och andra marknadsföringsaktiviteter, såsom att delta på arbetsmarknadsdagar och event som Framtiden står för.

Det är i huvudsak mycket flexibla arbetstider och du har stor möjlighet att påverka upplägget av din tjänst. Du ska kunna jobba cirka 10 timmar i månaden (2,5 timmar per vecka). Du kommer ha ett månadsmål som ska nås och dessa följs upp regelbundet genom avstämningar tillsammans med din chef. Du arbetar till stor del under eget ansvar, vilket ger dig friheten att själv planera hur du vill gå tillväga för att nå dina mål.

Hur du får fram dina kandidattips sätter endast din egen kreativitet stopp för. Du får en introduktion av oss och vi bistår dig med marknadsmaterial såsom kandidatkort och affischer. Sedan är det är upp till dig hur du vill gå tillväga. Kanske vill du informera klasser innan en föreläsning, spendera en timme i skolans cafeteria eller varför inte en kväll på studentpuben?

Du kommer ha en timlön och du rapporterar dina arbetade timmar senast den sista vardagen i varje månad till din chef. Du kommer även ha en provisionsdel som är baserad på varje intervju, kandidatpresentation och tillsättning som kommer från ett av dina tips.

Din profil

Som person är du social, utåtriktad och engagerad. Du gillar att jobba mot mål och har en hög arbetsmoral. Du är även flexibel, initiativrik och självgående. Du ska ha god kommunikativ förmåga och tycker om att prata med och framför folk. Du har lätt att få kontakt med nya människor.

Krav:
  • Du läser på Örebro Universitet
  • Du ska ha minst ett år kvar på utbildningen
  • Du kan jobba 10 timmar/månad
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkortsbehörighet B
  • Det är högt meriterat om du är engagerad i studentföreningar och har ett brett kontaktnätverk
Villkor

Start: omgående
Omfattning: ca 10h i månaden (2,5 per vecka)
Placering: Örebro
Lön: timlön och provision
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtiden AB är ett framgångsrikt företag som strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering av Unga Talanger. Vår konkurrenskraft bottnar i att vi är bäst på att hitta Unga Talanger till våra kunder. Som studentambassadör ingår du i Framtidens marknadsavdelning.

Nyckeln till vår framgång är förutom våra medarbetare våra värdeord Glädje, Enkelhet och Kör, vilka man ska dela för att bli en Framtidare. Läs gärna mer på www.framtiden.com.

Se Youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=BzZN5RhOgiE