Framtiden söker en serviceglad kontorsassistent!

Framtiden söker en serviceglad kontorsassistent!

Är du en social och positiv person som gillar att bistå med god service? Vill du jobba i reception och tycker om att ge besökarna det där lilla extra?

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten kommer bestå av olika delar. Du kommer vara stationerad i receptionen och ta emot besökare som kommer till oss samt svara i vår växeltelefon och arbeta med service över telefon. Du kommer ansvara över att våra kontorslokaler håller en hög standard och vara behjälplig för dina kollegor. Just nu är denna tjänst lagd på 50% men på sikt ser vi att det kommer kunna bli en tjänst på 100%.

Din arbetsuppgifter består av:
  • Arbeta med telefonservice som växel och chatt
  • Reception. Ta emot besökare
  • Ge service till kunder och personal
  • Administration/statistik samt arbete i excel
Din profil

För att trivas hos oss tror vi att du en person som tycker om att arbeta med människor i ett högt tempo. Du är en person som sprider energi, har hög social kompetens för att ta emot våra besökare på rätt sätt. Du bör vara en person som är resultat- och utvecklingsdriven samt ser förändring som en utmaning. Du har en prestigelös inställning, är flexibel och bekväm med att sköta många uppdrag parallellt.

Du är en person som står för samma värderingar som vi gör. Värderingar som är viktiga för oss är att ha en positiv grundinställning och att du därigenom har en positiv energi som präglar det dagliga arbetet. Engagemang är också en viktig egenskap som vi vill ha hos alla våra medarbetare då det till stor del är just engagemanget hos varje medarbetare som driver oss och verksamheten framåt.

Krav:
  • Älskar att ge service
  • Du ska behärska svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
  • Körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av att jobba i excel
Villkor

Start: Omgående
Arbetstid: 8-12
Omfattning: Deltid 50%
Placering: Örebro
Lön: Månadslön

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtiden bildades 2004 i Jönköping och har sedan start fokuserat på rekrytering och uthyrning av unga talanger. Vi har i dagsläget sju kontor runt om i Sverige samt ett i Oslo och består av cirka 200 medarbetare där vi fortsatt strävar vidare.
Idag kan vi med flera fina utmärkelser i ryggen stolt säga att vi är Sveriges snabbaste växande företag inom bemanningsbranschen. Vi har bland annat blivit utsedda till ett av de bästa företagen i Europa (EBA 2016/17), Sveriges tredje bästa arbetsgivare i kategorin mellanstora företag (Universum 2015) samt pris för Gasellföretag (DI Gasell 2013, 2017/18).