Företag i framkant söker systemutvecklare till Örebro

Företag i framkant söker systemutvecklare till Örebro

Brinner du för systemutveckling? Är du intresserad av att jobba på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då tycker jag att du ska söka redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare, back-end på detta företaget kommer du att tillsammans med dina kollegor sitta i en utvecklingsgrupp där ni tillsammans får in projekt som ni ska ta er an. Projekten kommer variera väldigt mycket och det kan handla om all form av utveckling inom de allra flesta branscherna. Det kan vara att felsöka ett system på felkoder/buggar och det kan vara att rätta till fel på webbsidor. Det är mycket självständigt arbete men det kommer alltid att finnas kollegor runtomkring som man kan bolla idéer och problem med

Din profil

Som systemutvecklare, back-end kommer du att jobba som konsult mot kund och vi ser därför att du har ett stort servicetänk samt en hög social kompetens. Vi ser att du som söker ska ha arbetslivserfarenhet sedan tidigare inom någon bransch.
Du som utvecklare kommer att sitta mycket i C#/.Net, Visual Studios, JavaScript/Angular.Js så det ser vi som ett krav att du behärskar på en god nivå.

Skallkrav:
  • Svenska i tal & skrift
  • Stort intresse för affärer och kundservice
  • C#/.Net (Visual Studios)
  • Javascript
  • Angular.Js
Meriterande:
  • MVC
  • CSS
  • PHP
  • Forms
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som söker dig som back-end utvecklare är ett av Örebros främsta. Detta är ett företag som jobbar med kvalité och som bara anställer dem med ambition att göra ett bra jobb och som vill vara med i framkant och jobba med service och kundnöjdhet.
Företaget grundades på 80-talet och har idag kontor lite runtom i Sverige.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.