Erfaren webbutvecklare sökes till Örebro!

Erfaren webbutvecklare sökes till Örebro!

Tycker du om att arbeta i en kreativ miljö med kunniga kollegor? Är du en problemlösare med tidigare yrkeserfarenhet av programmering och vill vara med i teknikens utveckling? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö. Du kommer både sitta på plats på kontoret men också som konsult ute hos kunder. Du ingår i ett team där du jobbar för att förenkla och förbättra högteknologiska lösningar tillsammans med dina kunniga kollegor. Du kommer att arbeta i helhetsuppdrag med kunder inom både den privata- och offentliga sektorn. Då vår kund ser personlig utveckling som en viktig del erbjuder de kompetensaktiviteter, workshops och konferenser.

Din profil

Skallkrav:
  • Akademisk examen inom relevant område, till exempel systemvetenskap
  • Minst 1 års yrkeserfarenhet av webbutveckling, gärna med SiteVision och EpiServer
  • Kunskap i C# och Javascript
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort B
  • Stort intresse för utveckling
  • Kunskap i Wordpress eller Sharepoint
Vi ser att du som söker är flexibel, social och vågar ta för dig. Eftersom att du kommer att jobba i team är det även viktigt med en god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig som är nyfiken med genuint intresse av utveckling. Vi tror dessutom att du vill följa med i teknikens utveckling samt använder din analytiska förmåga till att lösa problem på ett metodiskt sätt. Vidare är du kommunikativ och har minst ett års yrkeserfarenhet av webbutveckling

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande, ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande bolag som verkar inom alla typer av branscher med både regionala och globala kunder. De hjälper sina kunder att stärka affärer och effektivisera verksamheten genom att ta fram högteknologiska lösningar. Som utvecklare hos hos dem kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler i Örebro där du arbetar med de senaste utvecklingsmetoderna tillsammans med kreativa kollegor. På det här företaget så tycker dom om att jobba fokuserat ihop och att ha roligt tillsammans samtidigt som de lägger stor vikt vid att skriva den bästa koden.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.