Erfaren masttekniker sökes!

Erfaren masttekniker sökes!

Är du en social och tekniskt intresserad person som vill arbeta i en bransch som är under ständig utveckling? Vi söker dig som idag har en tjänst inom telekombranschen och är redo att ta nästa steg i karriären!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som masttekniker kommer du arbeta med installation och service av telekomutrustning. Du kommer vara en del av ett team som arbetar på höga höjder, bland annat i mobilmaster. Arbetet sker hela vägen från boden till antennen, vilket innebär att mastklättring endast är en del av arbetet. Du kommer arbeta med både fysisk utrustning och mjukvara som ska monteras, bytas ut och uppdateras. I tjänsten ingår även en hel del dokumentation kring utfört arbete. Du kommer att agera arbetsledare vilket ställer krav på tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du utgår från kontoret i Örebro och arbetar i Örebro med omnejd. Detta innebär att både resor och övernattningar förekommer i tjänsten.

Din profil

Skallkrav:
  • Ett par års erfarenhet av likande arbetsuppgifter då man kommer agera arbetsledare
  • Gymnasieutbildning inom el eller teknik
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Datavana
Meriterande:
*Om du är fritidsklättrare

Då du kommer arbeta i team samt ha kundkontakt söker vi dig som är samarbetsvillig och social. Vi ser gärna att du som söker är en driven person med ett tekniskt intresse. Då en del uppdrag dyker upp spontant krävs det att du är flexibel och självgående. För denna tjänst kommer du behöva göra ett utdrag ut belastningsregistret.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Vid årsskiftet
Arbetstid: 7-16, det tillkommer även resor och övernattning

Urval och intervjuer sker löpande, ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Nätverkstekniker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur runt om i världen. De är totalt ca 3000 anställda och i Sverige har de ca 200 medarbetare. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.