Erfaren masttekniker (arbetsledare) sökes!

Erfaren masttekniker (arbetsledare) sökes!

Vi söker nu en erfaren masttekniker som är redo att ta nästa steg i karriären.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som masttekniker kommer du arbeta med installation och service av telecomutrustning. Du utgår från Örebro och jobbar i Örebro med omnejd. Arbetet sker hela vägen från boden till antennen, vilket innebär att mastklättring endast är en del av arbetet. Du kommer arbeta med både fysisk utrustning och mjukvara som ska monteras, bytas ut och uppdateras. I tjänsten ingår även en hel del dokumentation kring utfört arbete. Arbetet utförst i team och i tjänsten ingår äver en del resor och övernattningar.

Denna tjänst kräver ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter då du kommer agera som en arbetsledare och ha ansvar för några medarbetare.

Din profil

Skallkrav:
  • Ett par års erfarenhet av likande arbetsuppgifter då man kommer agera arbetsledare
  • Gymnasieutbildning inom el eller teknik
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Datavana
Meriterande:
*Om du är fritidsklättrare

Då du kommer arbeta i team söker vi dig som är samarbetsvillig och social. Då en del uppdrag dyker upp spontant krävs det att du är flexibel och självgående. Då delar av tjänsten innebär arbete på höjd får du inte vara höjdrädd. Du kommer även behöva göra ett utdrag ur belastningsregistret för denna tjänst.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Vid årsskiftet
Arbetstid: 7-16, det tillkommer även resor och övernattning

Urval och intervjuer sker löpande, ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur runt om i världen. De är totalt ca 3000 anställda och i Sverige har de ca 200 medarbetare. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.