Elnätsdesigner sökes till ledande företag i Örebro!

Elnätsdesigner sökes till ledande företag i Örebro!

Är du elkraftsingenjör och gillar att vara "spindeln i nätet"? Vill du jobba med varierande arbetsuppgifter i ett företag i framkant? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som elnätsdesigner är dina arbetsuppgifter varierade och utmanande. Bland annat tar du fram kompletta beredningshandlingar och ansvarar för markavtal, vägval samt tekniska lösningar. Du sammanställer även materiallistor såväl som arbetskartor och tar fram övriga handlingar som uppdraget från kund kräver. Cirka 50% av tiden sker arbetet ute på fält där du träffar andra parter och planerar projektet. Att arbeta som elnätsdesigner innebär mycket kontakt med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och självklart även med projektledare och montörer.

Din profil

Vi tror att du som söker är affärsmässig, nyfiken och du har en vilja att ständigt förbättras. Som person är du kommunikativ, du har en god förmåga till samspel med andra och ser hellre lösningar än problem. Slutligen söker vi dig som är teknikintresserad, lojal och som ser den här tjänsten som en rolig utmaning.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom elkraft.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Villkor

Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Ort: Örebro
Start: Höst 2018
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och - användare.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.