Elektroingenjör sökes till stort internationellt företag!

Elektroingenjör sökes till stort internationellt företag!

Vi söker nu efter en driven och nyfiken elektroingenjör som är strukturerad och gillar att ta ansvar! Är det du? Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär ansvar för att utveckla, implementera och anpassa elektriska system när det gäller hårdvara, systemarkitektur och funktionalitet för att uppfylla framtida krav gällande t.ex. prestanda, tillgänglighet och säkerhet.

Du kommer oftast, i projektformat, att arbeta med nya utvecklingsprojekt, produktunderhåll, basutveckling och kundorder. Du kommer att ha nära kontakt med andra avdelningar i Örebro, till exempel service, inköp och marknadsföring. Kontakter med kunder och leverantörer runt om i världen är också en del av ditt arbete.

Din profil

Vi söker dig som har en högskole- alt. civilingenjörsutbilnind inom elektroteknik. Vidare tror vi att du är en nyfiken person med stort driv att lära dig nya saker och vill bidra till att gruppen når de gemensamma målen. För att du ska trivas i rollen behöver du kunna arbeta självständigt, planera ditt arbete effektivt och kunna att ta ansvar. Du måste ha en strukturerad och analytisk strategi samt gillar att arbeta med detaljer och få jobbet gjort. Du tycker om att kombinera teori och praktik. Det här jobbet kräver mycket samarbete både internt och externt, så en god kommunikativ förmåga krävs.

Skallkrav
  • Utbilding inom elektroteknik högskola alt. civilingenjör
  • Svenska & engelska tal och skrift
Meriterande
  • Haft projekt, arbetserfarenhet eller gjort examensarbete inom området
  • Svenska tal och skrift
  • Utbildning inom elektriska drivsystem, el/motorstyrningar eller mätteknik
Villkor

Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överrenskommelse
Start: Enligt överrenskommelse
Ort: Örebro

Urval sker löpande så missa inte chansen! Skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Kristin Rutqvist
Telefon 0722 08 02 31
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en världsledande aktör inom gruvindustrin och ligger i framkant gällande digitalisering och automatisering av sina maskiner. Företagets fokus ligger på att producera produkter och service med god energieffektivitet, produktivitet, ergonomi och säkerhet. Bolagt grundades i Stockholm och har idag kunder världen över.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.