Driven innesäljare inom B2B sökes

Driven innesäljare inom B2B sökes

Dina arbetsuppgifter

Som säljare på UC Affärsfakta ges du möjlighet att jobba i ett team som passar just dig och dina erfarenheter. Stort fokus läggs på din förmåga att arbeta självständigt och kvalitetsmedvetet samtidigt som du får goda förutsättningar att förverkliga dina och företagets mål. Hos oss får alla säljare möjlighet att påverka sin arbetssituation och ersättning genom prestation.
Våra team arbetar med försäljning inom tre områden; Kreditinformation (UC Direkt), Värdebevis (Certifikat och UC Trygg företagare) samt Bransch- och företagsvärdering. För mer information om våra olika produkter besök gärna vår hemsida, https://www.uc.se/.
Som säljare bygger du upp din egen kundportfölj och vårdar dina kunder med fokus på långsiktighet. Då vi jobbar under särskilda lagstiftningar, krävs ett ständigt närvarande kundperspektiv och kundfokus.
Din vardag består till stor del av:
  • Egen prospektering i samråd med säljledare
  • Kontakt med företag via telefon
  • Orderläggning
  • Löpande administrativa uppgifter
Din profil

För att bli en framgångsrik säljare på UC Affärsfakta ser vi helst att du har minst 1 års erfarenhet från en liknande roll inom B2B, men ännu viktigare är att du är en god kommunikatör med flytande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vi arbetar i CRM-systemet Lime - kunskaper i systemet är meriterande men inte ett krav. God datorvana är däremot ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och inställning i denna rekrytering - ett brinnande intresse för försäljning är en nödvändighet och är du dessutom en öppen, framåtsträvande och prestigelös person och kollega, så tror vi att du kommer passa väl in hos oss. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team och för dig finns inga problem som inte går att lösa.
Du trivs i en miljö med många kollegor och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet. Inom UC-koncernen arbetar vi utifrån tre värderingar: Värdeskapande, Ansvarfulla och Passionerade.

Nu har du kommit en bit ner i annonsen så vi antar att du tycker att rollen låter intressant, vad roligt! Nu är det på tiden att du får veta mer om vad UC Affärsfakta kan erbjuda dig.
Vi erbjuder fina förmåner så som rikskort och vi arbetar kontinuerligt med företagshälsa vilket innebär att du har möjlighet att ta del av friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och kontorsmassage. En gång om året arrangeras även en hälsodag för hela UC-koncernen med aktiviteter och seminarier kopplat till hälsa och välmående. Du erbjuds en trygg anställning hos marknadens starkaste varumärke och du får en genomgående produktutbildning vid start av din anställning. Arbetstiderna som säljare är vardagar 8-17, med möjlighet till flextid. Du erbjuds garantilön och prestationsbaserad provisionsmodell.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juli (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UC Affärsfakta AB stärker nu sin ledande position på marknaden ytterligare, vilket innebär att vi söker dig som vill vara med på denna tillväxtresa och bidra till att vi förblir en av Sveriges bästa säljorganisationer. Vi vet att du som söker har ett stort driv och vill bygga upp bra och långsiktiga kundrelationer tillsammans med en seriös och trygg arbetsgivare

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.