Driven first line support sökes!

Driven first line support sökes!

Är du en person som har ett genuint intresse för teknik och som har den kommunikativa förmågan att hjälpa andra med detta? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som first line support kommer du hjälpa kunder både via telefon och mail. Vanliga ärenden som hanteras av supporten är PC installationer och felsökningar.

Din första tid på företaget får du en mentor som ser till att du får bra förutsättningar och att du kommer in ordentligt i de olika systemen. För denna roll söker vi efter dig som är stresstålig samt gillar problemlösning. Om du har ett teknikt intresse är det en stor fördel i denna tjänst.

Din profil

För att passa i rollen som first line support söker vi dig som vågar lita på din magkänsla och ta beslut. Du ska kunna göra dig förstådd via telefon samt vara kommunikativ och pedagogisk i ditt bemötande gentemot andra. Eftersom att det kan förekomma situationer då stressade kunder ringer in och har tekinska problem är det viktigt att du är stresstålig och att du kan prioritera rätt. Vi söker efter dig som vill utvecklas och klättra inom företaget.

Skallkrav:
  • Som lägst gymnasieutbildning inom IT/Teknik
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap i Active Directory
  • Kunskap i Citrix
  • Engelska i tal och skrift
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande, skicka in din ansökan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 sept 2019 (101 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget erbjuder sina kunder helhetslösningar inom IT. De bygger sina tjänster på egna plattformar i både andras och sina egna dataservrar.Företaget satsar stort på sina anställda och att de ska få bra förutsättningar för att kunna leverera den bästa IT- supporten till kunderna.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.