Drifttekniker till Örebro!

Drifttekniker till Örebro!

Är du driven och nogrann i ditt arbete och tycker om att jobba självständigt? Passar det dessutom dig att resa i ditt arbete? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker hos vår kund kommer du att kontrollera, göra översyner, servicearbeten och reparationer på gasstationer. Du kommer att få vara med och installera helt nya gasstationer där du kommer vara med från början och installera, färdigställa samt driftsätta. Du kommer att utgå ifrån ditt hem och jobba självständigt i Örebro men det förekommer även jobb i team och arbete i andra delar av Sverige samt Estland.

Din profil

Vi söker dig som trivs att jobba självständigt men också uppskattar att jobba i team med andra kollegor. För att lyckas i rollen som drifttekniker hos vår kund är du noggrann och social samtidigt som du är nyfiken och inte rädd för att ta egna initiativ. Du kommer att utgå ifrån ditt hem i ditt arbete därför söker vi dig som är bosatt i Örebro eller närliggande.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom området - servicetekniker
  • 2 års erfarenhet av liknande arbete, till exempel erfarenhet av kompressorer, rörmontage (huvudsakligen klenrör)
  • Engelska & svenska tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av arbete med el & styrsystem eller kompressorservice
  • Erfarenhet av svetsarbete inom rostfritt stål
  • Kan Ryska eller Estniska
Villkor

Omfattning: Heltid
Ort: Örebro
Anstälningsform: Tillsvidare
Start: Omgående
Lön: 32 750 GFL
Mer info
Kontaktperson Kristin Rutqvist
Telefon 0722080231
Område Örebro stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialiserade på anläggningar för naturgas och biogas. De etablerades 2010 och har även verksamhet i Estland. Företaget jobbar mot att öka användning av energigas i samhället. Vår kund jobbar för leveranser av nyckelfärdiga gashanteringssystem med fokus på tankstationer och gaslager samt back up-anläggningar. De levererar kundanpassad modern teknik för naturgas och biogas som omfattar både gasfas och gas i flytande form.

Mer information om företaget ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.