CNC-tekniker sökes!

CNC-tekniker sökes!

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Har du ett brinnande intresse för häftiga projekt inom fordons och stålindustrin? Då är detta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som CAD/CAM beredare på detta företaget kommer du att ha en tät kontakt med både kunder och produktionsmedarbetarna då du har ett övergripande ansvar över projekten. Projekten rör sig inom de flesta områden, men främst inom fordons och båtindustrin.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att skapa tillverkningsritningar i 3D efter kunds önskemål för att sedan exportera in dessa i den 5axlade fräsens programvara.
Du kommer också att arbeta kontinuerligt med kvalitetskontroller efter varje delmoment i tillverkningsprocessen.

Din profil

Vi söker nu dig som har ett stort intresse för fordons och tillverkningsprocesser. Du som söker ska ha en tidigare erfarenhet av att ha jobbat med exempelvis CNC maskiner och gärna med CAD/CAM.

Som person gillar du att arbeta i ett högt tempo och kunna ha många projekt igång samtidigt. Du ska även vara nyfiken och ha ett driv att utvecklas och utveckla företaget framåt.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av CNC maskiner
  • Svenska & Engelska i tal & skrift
  • Körkort *B
  • Datorvana
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet som CAD/CAM beredare

Villkor

Start: Omgående (Med hänsyn till uppsägningstid)
Lön: Enligt kollektivavtal
Ort: Kopparberg
Arbetstider: 07:00 - 16:00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som grundades 1998 har länge varit ledande inom branschen när det kommer till tillverkning av modell och formtillverkning. Man berör i princip alla områden från små projekt till mångmiljons projekt. Som anställd på företaget kommer du att utvecklas inom branschen och du kommer att få arbeta med väldigt varierande uppdrag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.