C++ programmerare sökes till välkänt företag!

C++ programmerare sökes till välkänt företag!

Är du en mjukvaruutvecklare med stort intresse för styrsystem och automationslösningar? Vill du jobba i teknologins framkant med spännande projekt? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare hos vår kund kommer du att arbeta i projektform för att ta fram nästa generations styrsystem och automationslösningar. Som anställd kommer du att arbeta med allt ifrån kravhantering, design, programmering och testing. Fokus i denna tjänst är att ta fram ny, framtida mjukvara för företagets kunder inom gruv och bergbrytning.

Som nyanställd kommer du att arbeta gemensamt med en erfaren kollega med avgränsade uppgifter, så att det är en yppelig tjänst för dig som nyexamnierad att komma in i jobbet/rollen. Frågor och utmaningar som uppstår under projektens gång löses gemensamt i teamet, vilket gör att du ständigt utvecklas i din roll som programmerare. Dina uppgifter och ansvarsområden kommer att utökas i takt med att din kompetens höjs. Du kommer arbeta mycket brett inom området genom att bryta ner problemet, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet.

Du arbetar i olika projekt som består av 5-10 personer och kommer att få utvecklas i din yrkesroll i tätt samarbete med dina kollegor

Din profil

För att vara aktuell i tjänsten som utvecklare hos vår kund vill vi att du har:

Skallkrav:
  • Relevant it-utbildning på minst högskolenivå, till exempel dataingenjör. Alternativt lägre utbildningsnivå kompletterat med gedigen programmeringserfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper i programmeringsspråket C, C ++ (från utbildningen)
  • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
Meriterande:
  • Kunskaper i objektorienterade språk
  • Jobbat med programmering
  • Haft programmeringsprojekt på fritiden
  • Allmän arbetslivserfarenhet
Då du kommer att arbeta tätt med dina kollegor i ditt team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera. Du brinner för programmering och är öppen för nya utmaningar. Som person är du nyfiken och analytiskt lagd och har ett sinne för att på ett metodiskt sätt lösa problem. Ditt mål är alltid att leverera jobb av högsta kvalitet!

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Örebro
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 sept 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. De utvecklar produkter och service med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873, har huvudkontor i Stockholm och kunder i fler än 180 länder.

Du kommer tillhöra en division inom deras affärsområde Bygg- och anläggningsteknik. Divisionen utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för gruv- och infrastrukturindustrin.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.