C++ programmerare sökes till spännande företag!

C++ programmerare sökes till spännande företag!

Vill du jobba i en kreativ miljö med kunniga kollegor? Är du intresserad av att följa med i teknikens utveckling samt använda din analytiska förmåga till att lösa problem på ett metodiskt sätt? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö. Du kommer både sitta på plats på kontoret men också som konsult ute hos kunder. Du ingår i ett team där du jobbar för att förenkla och förbättra högteknologiska lösningar tillsammans med dina kunniga kollegor. Du kommer främst att arbeta i programmeringsspråket C++.

Exempel på projekt; autonoma fordon, videokonferenssystem, framtidens intelligenta låssystem, tågsimulatorer och utveckling mot nätverksprocessorer.

Din profil

Skallkrav:
  • Akademisk examen inom relevant område, till exempel datateknik eller systemvetenskap
  • Kunskaper från utbildningen i C++
  • Svenska & engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort B
  • Kunskap inom C#
  • Tidigare arbetslivserfarenhet eller projekt inom området
Vi ser gärna att du som söker är flexibel, social och vågar ta för dig. Eftersom att du kommer att jobba i team är det även viktigt med god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig som är nyfiken med genuint intresse för utveckling.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande företag som verkar inom alla typer av branscher med både regionala och globala kunder. Företaget hjälper sina kunder att stärka affärer och effektivisera verksamheten genom att ta fram högteknologiska lösningar. Som utvecklare hos vår kund kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler i Örebro där du arbetar med de senaste utvecklingsmetoderna tillsammans med kreativa kollegor. Mer information om företages ges vid intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.