Junior BI-utvecklare sökes!

Junior BI-utvecklare sökes!

Är du intresserad avteknik, att utvecklas och få arbeta inom det område du brinner för på ett expansivt företag? Brinner du extra för BI är detta något för dig! Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior BI-utvecklare kommer du arbeta i ett mycket kompetent team med 3-4 kollegor. Du kommer arbeta med utmanande och varierande projekt. Du kommer arbeta med nuvarande och framtida BI-lösningar åt företagets kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Design och utveckling av BI-lösningar
 • Dokumentation av krav
 • Insamling och analys av data och processer
 • Kvalitetssäkra och testa data
 • Bygga rapporter och ta fram resultat
 • Ge service till kunder samt presentera resultat
Vid start kommer du få en god introduktion och få en mentor som du kan vända dig till under din upplärning. För rätt person finns det möjlighet att växa i rollen och inom företaget. Kunskapsdelandet i teamet gör att rollen har stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Skallkrav
 • Högskoleutbildning inom datateknik, informatik, statistik eller annan relevant utbildning
 • Engelska och grundläggande kunskaper i svenska
 • Du har ett intresse och passion för BI och kanske är självlärd inom området?
Meriterande
 • Kunskaper inom BI/Power BI
 • Kunskaper inom databaser
 • Kunskaper inom Qlikview, Tableau, Crystal reports, Reporting Services etc.
 • Egna fritidsprojekt som är relevant för tjänsten
 • Arbetslivserfarenhet från likande arbete
Personlighet:
Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi ser att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Vi söker dig som är nyfiken, har viljan att utvecklas och är en problemlösare. Vidare är du flexibel, ödmjuk och trivs med kundkontakt. I arbetet visar du engagemang och tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du motiveras av att prestera både för din egen och gruppens skull och du är lyhörd för kollegors åsikter.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande konsultföretag inom IT med långsiktighet i fokus som just nu är inne i en mycket spännande fas. Företaget kombinerar deras passion för att hitta nya och bättre lösningar med deras tekniska kunnande. De är idag ca 30 anställda i Örebro och stämningen präglas av en prestigelös atmosfär där alla arbetar för att skapa gemensamma resultat.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.