Arbetsvillig golvläggarassistent sökes till Glanshammar

Arbetsvillig golvläggarassistent sökes till Glanshammar

Är du en person som gillar att arbeta med kroppen samt har möjligheten att ligga ute måndag- torsdag? Då ska du söka idag!

Dina arbetsuppgifter

Som golvläggarassistent på detta företag kommer du slipa och laga betonggolv. Arbetet omfattar bl.a. sågning, bilning, slipning av betonggolv samt läggning av härdplaster. (Akryl & Epoxi). Arbetet sker runtom i landet varvid det omfattar övernattning på annan ort. Arbetstid är vanligen mån-tors. men andra tider förekommer inkl. helgarbete. För att jobba igen timmar och kunna vara ledig på fredagar kommer du arbeta längre dagar, därför riktar vi oss till dig som är arbetsvillig samt har god fysik då det är ett krävande arbete. Till en början får du gå bredvid en person som kan arbetet tills du känner dig komfortabel med att göra det själv. Arbetet är till en början en visstidsanställning på 1-3 månader men med goda möjligheter till förlängning.

Din profil

För att passa i rollen som golvläggarassistent söker vi dig som kan resa i jobbet och som gärna har arbetat med betong innan. Eftersom det är ett tungt arbete med långa dagar är det viktigt att ha fysiken och drivet för ett sådant jobb. Vi ser gärna att du trivs att arbeta i grupp då allt arbete görs tillsammans med andra golvläggare.

Skallkrav:
  • Kunna ta sig till arbetsplatsen (den i Glanshammar)
  • Arbetsvillig
  • Utbildning (bygg/ betong/ liknande utbildning)
  • God fysik
Meriterande:
  • Arbetat med betong
  • Arbetat med hårdplast
  • Körkort och egen bil
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Glanshammar
Arbetstider: 7-19 måndag- torsdag (helg kan förekomma)
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget hjälper sina kunder med att lägga golv samt reparera befintligt golv. Företaget arbetar med logistikgolv, livsmedelsindustrigolv, parkeringshus, restaurangköksgolv samt specialarbeten. Mer om företaget berättas under intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.