Androidutvecklare sökes till Visiba Care i Örebro

Androidutvecklare sökes till Visiba Care i Örebro

Är du en person som gärna sitter med egna IT projekt på fritiden och som har ett genuint intresse för Android- utveckling? Då har vi jobbet åt dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Android-utvecklare på Visiba Care kommer du arbeta med att utveckla en plattform för digital vård, där språken som används inom Android-utvecklingen är Java samt Kotlin. Arbetet sker enligt Scrum-metodik med tvåveckors-sprintar, vi söker därför dig som är strukturerad och som har en god känsla för att arbeta i team. Du kommer att jobba tätt tillsammans med en befintlig utvecklare på Android-plattormen, men du kommer ganska snabbt att få ta mycket ansvar över ditt egna arbete. Det är därför viktigt att du som söker inte är rädd att be om hjälp eller att ta egna initiativ.

Din profil

I rollen som Android-utvecklare ser vi till dig som uppskattar kvalité framför att göra arbetet på så kort tid som möjligt. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för att bygga appar och ett stort plus är om du haft detta som ett sidoprojekt. Eftersom kunden lägger stort fokus på kvalitén av produkten behöver du vara noggrann, kunna se helheten i det arbetet som du gör samt vilja lära dig.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av Android-utveckling
  • God Java-kompetens
  • Flytande svenska och/eller engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kotlin-kompetens
  • Gymnasial utbildning inom IT
  • Universitetsutbildning (ex. systemvetare/ dataingenjör)
  • Egna projekt på fritiden
  • Erfarenhet av appreleaser till Google Play
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 8-17
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med ambition att förändra vården och göra den mer lättillgänglig för allmänheten, grundades Visiba Care 2014. De senaste två åren har bolaget funnits på "33-listan" som ett av Sveriges mest innovativa företag. Företaget har idag 26 anställda med kontor på flera orter, varav utvecklingsteamet på 10 personer sitter i Örebro. Produkten som Visiba Care bygger är en plattform för en sammanhållen digital och fysisk vårdkedja, som erbjuds till och används av både privat och offentlig hälso- och sjukvård i Norden och Storbritannien.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.