Administratör sökes till Örebro

Administratör sökes till Örebro

Vi söker en kommunikativ och driven person som är strukturerad och gillar att ha många bollar i luften. Du kommer få möjligheten att vara med och utforma en ny tjänst som administratör. Låter det intressant? Sök idag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du att ha kontakt med montörer, installatörer och projektleder för att hjälpa dom att ha koll på sina uppdrag. Du ska se till att rutiner följs och att jobben blir klara i tid. Du ska agera som en hjälpande hand emot dina kollegor på fältet men även våga ställa krav. Du kommer ha varierade uppgifter och rollen är anpassningsbar då tjänsten är ny i bolaget.
Mer konkreta arbetsuppgifter kan vara:
  • Se till att kollegorna på fältet registrerar utförda arbeten i ett datasystem.
  • Övervaka och hjälpa kollegor med att hinna slutföra arbetet i tid.
  • Sätta sig in i avtal och se till att regler följs.
Denna tjänst passar dig som är strukturerad utav dig och gillar att ha många bollar i luften.
Mer information om rollen ges vid en eventuell intervju!

Din profil

Skallkrav:
Gymnasieutbildning
Svenska i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av affärssystemet IFS
Erfarenhet som administratör
El kunskap

Som person är du strukturerad, positiv och utåtriktad, Du gillar att ha kontakt med människor, är kommunikativ och inte rädd för att våga ställa krav. Du har en ödmjuk och hjälpsam inställning.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Örebro

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Dom bygger sin verksamhet i första hand kring sitt energikunnande där dom har specialistkompetens. Deras inriktning är helhetslösningar som dom skräddarsyr i nära samarbete med sina kunder. Kunden har cirka 1 100 anställda i Sverige och Norge. I Sverige finns dom etablerade runt om i hela landet. Kontoret i Örebro jobbar med el utomhus, dom bygger det nya energisamhället och utför bland annat jobb inom industri, gatubelysning, Örebros elnät och trafiknätverket.
Mer information ges vid en eventuell intervju!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.