Finance Controller & Sourcing Support till Four FM

Finance Controller & Sourcing Support till Four FM

Tjänstebeskrivning

Four FM fortsätter sin tillväxtresa och söker nu nästa kollega till sitt framgångsrika team. Här trivs du som vill ha ett arbete som präglas av högt arbetstempo i en resultatorienterad miljö. Har du arbetat några år med ekonomi och/eller inköp och vill ta nästa steg i karriären? Vill du komma till ett företag där du får vara en viktig del av framgångssagan, sök då tjänsten som Finance Controller & Sourcing Support redan idag!

I rollen som Finance Controller & Sourcing Support kommer du ha en bred tjänst som innefattar ekonomiskt stöttning och sourcing. Tjänsten innefattar bland annat att du kommer att arbeta med att stötta ekonomichef med controlling, budgetering, rapporter och analyser samt stötta inköpschefen med struktur för leverantörer kring inköp och sourcing, compliance & vetting samt att bistå med och driva inköpsprocesser.
Andan inom bolaget är entreprenörskap, enkelhet, transparens, ansvar och kundfokus. Framgången för teamet hos Four FM ligger i att ständigt vara flexibla och erbjuda kunderna hög och snabb service utan att tappa noggrannhet. Four FM hjälper företag med skräddarsydda lösningar för kontors- och fastighetsservice så att kunderna kan fokusera på sin kärnverksamhet. Du arbetar i tätt samarbeta med ekonomichef och inköpschef.

Som Finance Controller & Sourcing Support hos Four FM kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:
 • Ta fram och strukturera underlag för upphandling
 • Genomföra sourcing- och inköpsaktiviteter
 • Upprätta och underhålla leverantörsdatabas
 • Leverantörsfakturahantering
 • Compliance & vetting
 • Framtagning och uppföljning av rapportunderlag för verksamhetsuppföljning i samarbete med berörda funktion som HR, HSEQ, Sourcing, Finance & Operations
 • Aktivt stöd till driftsorganisationen vid ekonomisk rapportering
 • Projektanalyser
 • Stödja organisationen med budgetering
 • Faktureringsstöd
 • Projektansvar för vårt CAFM system
Krav på person

Vi tror att du som söker denna tjänst är handlingskraftig och trivs med frihet under ansvar. För att passa i rollen som Finance Controller & Sourcing Support hos Four FM har du arbetat med ekonomi i ett par år men framför allt är du nyfiken, en do:er och trivs med ett högt arbetstempo. Du är en entreprenör med egen drivkraft, initiativförmåga och trivs med att ligga nära affären. Vidare drivs du att vara noggrann och strukturerad i ditt arbete, men även att ta action operativt då det krävs i samarbete med affärsutvecklare, kundansvariga och leverantörer. Som person är du analytiskt lagd, noggrann samt prestigelös med en stor portion inre driv och omvärldsintresse.

Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang. Vi söker dig som trivs med att ta eget ansvar i ditt arbete och som vill komma till ett företag där ditt driv är avgörande för hur du kommer att trivas och lyckas. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och din nyfikenhet gör så att du trivs i en föränderlig miljö och du lär dig snabbt nya uppgifter.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Kontorstider

Plats: Örebro

Krav med eftergymnasial utbildning inom relevant område samt arbetslivserfarenhet om minst två år inom ekonomi. Du har god datavana och mycket goda kunskaper i Excel. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four FM är en nordisk leverantör av IFM-lösningar. Vi gör saker enklare än man är van vid när det gäller leverans av kontorsservice och Facility Management. Vi håller vårt löfte: vi erbjuder garanterade resultat till rätt kostnad.

Four FMs kunder utgörs av några av världens främsta företag. Företag i världsklass med förväntan på service därefter. Vi levererar lösningar inom många verksamheter - från kontor, butiker och industrilokaler till flygplatser och serverrum. Vi har verksamhet i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Läs mer på vår hemsida: http://fourfm.com/sv

Sökord: Ekonomi, ekonomiassistent, fakturering, controller, Inköp, Inköpare, sourcing, key commodity manager, key supplier account manager, category manager, sourcing area manager