Skadereglerare till Boende Sak

Skadereglerare till Boende Sak

Vi söker nu skadereglerare till Skador Boende Sak med placering i Örebro. Det är två vikariat-tjänster på elva månader på grund av föräldraledighet och tjänstledighet.

Klappar ditt hjärta för att hjälpa kunder som drabbats av skador? Då kan du vara den vi söker!

Det här gör du som skadereglerare inom Boende Sak

Skadereglerarens roll är central i vår verksamhet och du ansvarar för att kunden får sin skada reglerad på ett enkelt och engagerat sätt, det gör du med en hög tillgänglighet och ett bra kundbemötande. I arbetet som skadereglerare ansvarar du för att kunden får ett snabbt och korrekt besked i sitt skadeärende, som rör saker som omfattas av hemförsäkringen.

Det innebär att du:
  • tar emot inkommande samtal, registrerar inkommande skador samt dokumenterar ärenden
  • ger besked i skadeärenden om hur fortsatt reglering ska ske
  • begär in eventuella handlingar och uppgifter
  • klargör vad som förväntas av kunden och vad kunden kan förvänta sig av oss
  • reglerar, ersätter och avslutar ärenden
Genom hela processen är det viktigt att säkerställa ett gott kundmöte, då vårt främsta mål är nöjda kunder. En annan viktig uppgift är att bidra till att uppnå Folksams säljmål genom att vidareförmedla intresse för andra försäkringar.

Gå gärna in på vår hemsida och läs en intervju där Charlotte berättar om sitt jobb på Skadeservice. Kanske är hon din nya kollega?

Är du den vi söker?

Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning och har du relevant eftergymnasial utbildning är det meriterande. Erfarenhet av serviceyrke som inkluderar kundkontakt, kundvård och administration är ett krav. Har du erfarenhet av att arbeta med telefon som främsta arbetsredskap är det meriterande och vi ser gärna att du är van att hantera stora mängder inringande samtal. Vi ser med fördel att du har språkkunskaper utöver svenska och engelska, för att kunna möta och ge service till alla våra kunder. Dessutom har du goda kunskaper i Officepaketet och är van att arbeta i olika datasystem.

Då det oftast är ett högt tempo är det viktigt att du är lugn i stressade situationer och kan fokusera på rätt saker. Du sätter alltid kunden i fokus och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Flertalet av inkommande skador kan och ska avslutas under första samtalet, vilket innebär att du måste kunna fatta snabba beslut och kommunicera dessa på ett tydligt sätt till kunderna. Dessutom har du lätt för att samarbeta med andra.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att främja samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan senast 31 juli 2021.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta gruppchef Nina Näslund 070-831 54 64, gruppchef Kristian Dahlström 072-598 81 70 och gruppchef Cecilia Jenslin 072-598 81 01.

Fackliga representanter: Forena Mats Kjellgren 070-831 59 98, Akademikerföreningen Ann-Louise Andersson 070-831 61 44 och Handels Mikael Carlsson, 070-831 51 32.

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.
Mer info
Kontaktperson Folksam
Telefon 0771-950 950
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Vikariat
Rekrytering hanteras av Folksam
Hemsida https://www.folksam.se/jobb-och-karriar/
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (6 dagar kvar)