Kundrådgivare

Kundrådgivare

Vi söker drivna kundrådgivare som gillar försäljning och service samt vill utvecklas tillsammans med oss på kundservice i Örebro. Drivs du av att nå resultat så är det här jobbet rätt för dig!

Det här gör du som kundrådgivare på Folksam

Som kundrådgivare ger du service och merförsäljning till våra kunder som kontaktar oss per telefon med frågor kring sina försäkringar. Du erbjuder försäkringslösningar som är anpassade efter kundens unika situation och behov. Du jobbar med individuellt uppsatta försäljningsmål där ditt bidrag i teamet är viktigt.

Som nyanställd erbjuder vi dig en gedigen utbildning under ett mentorskap. Utbildningen avslutas med en certifiering. I teamet jobbar vi med aktiv träning och lärande av varandra. Du får bred kunskap om Folksam, hela vårt produktutbud samt förutsättningar för hur du blir lyckosam i rollen som kundrådgivare.

Se filmen om att arbeta som kundrådgivare på Folksam här.

Är du den vi söker?

Du är en engagerad person som älskar service och är resultatinriktad. Du är ansvarstagande och har en tydlig drivkraft att lära och utvecklas som person. Du drivs och motiveras av att nå mål, både individuellt och tillsammans med teamet. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har god ordning. Du är duktig på att lyssna och kommunicera på ett personligt och förtroendeingivande sätt.

Du har en avslutad gymnasieutbildning med slutbetyg. Erfarenhet från försäljning och service med goda resultat är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i svenska både tal och skrift. Andra språk utöver svenska är ett plus.

Du trivs med att skapa goda kundrelationer och kunden får snabbt förtroende för dig. Dessutom gillar du att arbeta i team, är flexibel och ser möjligheter i förändring. Du sätter upp höga mål för dig själv, är noggrann och kvalitetsmedveten.

Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär. Vi erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontoret och hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur - tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt! På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Mer om jobbet

Placering: Örebro, Drottninggatan 14
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstid: Schemalagd arbetstid, måndag-fredag
Lön: Fast månadslön

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, men senast 22 augusti 2022. Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta våra gruppchefer Anne Haglund 076-125 30 11 och Petter Eriksson 072-468 70 03.

Det här jobbet omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Innan anställning kommer vi därför att göra bakgrundskontroller. Här kan du läsa mer om vad kontrollerna innehåller.

Fackliga representanter: Forena Simon Midemyr 070-831 55 03, Akademikerföreningen Mathias Förström 070-831 54 04 och Handels Mikael A Carlsson 070-831 51 32.

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.
Mer info
Kontaktperson Folksam
Telefon 0771-950 950
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Folksam
Hemsida https://www.folksam.se/jobb-och-karriar/
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (9 dagar kvar)