Projektberedare på Flex

Projektberedare på Flex

Är du vår nya medarbetare? FLEX Interior Systems söker nu Projektberedare med sinne för smarta lösningar och systematiskt arbete i Örebro.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektberedare är du delaktig i projektet hela vägen från offert till uppföljning. Du är med i offertkalkyleringen, skapar kompletta handlingar i Autocad och Bluebeam, beräknar materialåtgång samt beställer material och upprättar leveransplaner.

Som projektberedare har du kontinuerlig kontakt med företagets säljare, logistikcenter, leverantörer, arkitekter och beställare för att kommunicera, kontrollera och följa upp det planerade monterings-arbetet.

Utbildning
och erfarenhet


Vi söker dig som är nyexaminerad byggnadsingenjör eller har några års erfarenhet i byggbranschen. Du är genuint intresserad av produkter och metod- och processutveckling. Med ett kreativt drag och gott sinne för detaljer gillar du också att komma på nya, smarta lösningar som är till nytta för både kunden och företaget.

Du är en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans med andra men trivs också med självständigt arbete och att ta eget ansvar. Som den "doer" du är gillar du att ha flera projekt i gång parallellt och där kommer din lyhördhet och fallenhet för att prioritera väl till pass, liksom din förmåga att kommunicera i både tal och skrift.

Genom din utpräglade vi-känsla, ditt engagemang och ditt driv passar du bra in i en organisation där teamkänsla och kvalitet värdesätts högt.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 31/10 2022, så se till att skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag till

Mats Lundgren m.lundgren@flex.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.flex.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FLEX är en professionell partner för ett optimalt genomförande av bygg- och inredningsprojekt. Företaget grundades 1973 och ägs sedan 1989 av familjen Johnsson via bolaget FLEX Group AB.

Företaget har byggts på kunskap och kompetens inom byggbranschen och systemväggsprodukter som företaget efter hand utvecklat och vidareutvecklat. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige med huvudkontor och logistikcenter i Örebro och regionkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.