Montör - Flex Interior Systems AB

Montör - Flex Interior Systems AB

Montör

Jobba med systemväggar och undertak i trevlig arbetsmiljö som montör på Flex Interior Systems. Vi söker montörer på flera orter i Sverige.

På Flex är vi kända för att skapa moderna, funktionella och uttrycksfulla arbetsmiljöer. För att säkerställa kvalitet hela vägen levererar och monterar våra egna montörer systemväggsprodukterna och undertakslösningarna som gett oss stor framgång på marknaden.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är finsnickare, inredare/montör och som vill arbeta med montering av våra produkter. Du arbetar huvudsakligen inomhus i slutskedet av byggprocessen där vi färdigställer moderna kontorsmiljöer.

Detta innebär att du får en mycket trevlig arbetsmiljö, våra produkter är färdigbehandlade snickerier och väggar.

Utbildning och erfarenhet

Vi räknar med att du är ordningsam, serviceinriktad och har en utpräglad känsla för god kvalitet. Du och dina arbetskamrater agerar ofta självständigt på arbetsplatserna, vilket gör att du blir en av våra ambassadörer på marknaden.

Du måste ha körkort och bil eftersom du behöver kunna förflytta dig inom regionen. Din tjänst innebär ibland arbete på annan ort, tillfälligt och i mindre omfattning.

Välkommen med din ansökan!

Hör av dig till Fredrik Modin, 019- 166282

f.modin@flex.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FLEX är en professionell partner för ett optimalt genomförande av bygg- och inredningsprojekt. Företaget grundades 1973 och ägs sedan
1989 av familjen Johnsson via bolaget FLEX Group AB.

Företaget har
byggts på kunskap och kompetens inom byggbranschen och systemväggsprodukter som företaget efter hand utvecklat och vidareutvecklat. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige med huvudkontor och logistikcenter i Örebro och regionkontor i
Stockholm, Göteborg och Malmö.