Självständig leveranschaufför

Självständig leveranschaufför

Är du positiv, ansvarsfull och tycker om att köra bil?

Vi söker en leveranschaufför som utgår från vårt lager i Örebro. Vi söker dig som har B-körkort, gillar att jobba självständigt och är van att ta eget ansvar.

Du är Finsk Lakrits ansikte utåt hos våra kunder och är därför en social person som gillar möten med människor. Det är meriterande men inget krav om du tidigare arbetat med någon form av produktplacering i butik.

Tjänsten kan tillträdas omgående för rätt person.

Din arbetsdag:

Du arbetar självständigt och levererar våra produkter till butiker, främst inom dagligvaruhandeln. Varorna är förpackade i lådor som du själv ska kunna lyfta mellan lager och bil samt leverera till våra kunder. Du jobbar i ett modernt leveranssystem via en surfplatta och därför är det bra om du gillar teknik och har viss datorvana. Du arbetar heltid på dagtid måndag-fredag och du har eget ansvar över att ditt körschema följs.

Arbetet som leveranschaufför innebär att du främst kommer att köra bil mellan olika butiker med utgångspunkt från vårt lager i Örebro. En förutsättning är att du gillar att köra bil och träffa nya människor, du skall också arbeta för att skapa och upprätthålla en god relation med dina kontakter i butikerna.

Vi tror att du som person är:

    • gillar att arbeta självständigt
    • social med god fysik
    • tycker om att köra bil
    • ansvarsfull och löser problem på egen hand

Finsk Lakrits i Sverige AB

Vi är ett ungt, modernt och expansivt bolag i godisbranschen. Vi levererar våra produkter över hela Sverige. Vi har vårt huvudkontor i Upplands Väsby och flertalet lager runt om i Sverige där våra leveranser utgår ifrån.

Ansökningsprocessen fortgår löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum, vänligen ange förväntad månadslön i ansökan.
Mer info
Kontaktperson Alexander
Telefon 070-168 10 00
Email Mejla Alexander
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://finsklakrits.se
Sista ansökningsdag 19 apr (29 dagar kvar)