Fastighetsskötare sökes till FinFast AB

Fastighetsskötare sökes till FinFast AB

FinFast AB
är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 700 hyreslägenheter samt 14 lokaler i Örebro. Bolaget bildades 1990 inför bomässa i Örebro. Vårt gemensamma kontor finns i Ladugårdsängen.

Vill du bli en av oss

Vi söker fastighetsskötare som tar ansvar och ger service till våra hyresgäster. Arbetet är varierande, självständigt och kvalitetsmedvetet. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med trevliga kollegor som är engagerade i företaget och våra hyresgäster. Vi vill skapa ett tryggt, trivsamt och välskött boende för våra hyresgäster.

Arbetsuppgifter:

Som fastighetsskötare kommer du ha kontakt med hyresgäster och entreprenörer. Arbetsuppgiften innehåller exempelvis service, reparationer och underhåll i lägenheter, lokaler, allmänna utrymmen och utemiljö. Även åtgärden som felanmälning, rondering/kontroll, uppföljning samt trädgårdsskötsel och snöröjning ingår i arbetet.

Kunskaper:

Vi söker dig som har en utbildning på gymnasienivå med inriktning mot bygg och fastighet. Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är kunskaper inom bygg, el, VVS, ventilation samt datakunskap.

Din Profil:

Du är serviceinriktad, vi ställer höga krav på social kompetens och att du kan anpassa dig efter olika situationer. Du måste fungera lika bra i grupp som självständigt med en god känsla för ansvar och initiativtagande. B-körkort är ett krav.

Hos oss:

Erbjuder vi en tillsvidareanställning på heltid, dagtid.
Kollektivavtal med Almega.
Start enligt överenskommelse.

Ansökan:

Skicka ditt personliga brev och CV så snart som möjligt till finfast@finfast.se .
Ansök redan idag då intervjuer sker löpande.

Hemsida:

www.finfast.se
Mer info
Kontaktperson Anna Karin Lundgren
Telefon 019335050
Email Mejla Anna Karin Lundgren
Område Örebro stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.finfast.se
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (25 dagar kvar)