Lokalplanerare

Lokalplanerare

Vill Du jobba med fastigheter och är fastighets- och högskoleutbildad, då är du välkommen till Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) där vi nu söker lokalplanerare med placering i Örebro eller Enköping.

Arbetsuppgifter

Du ska verka som lokalsamordnare (benämns inom Försvarsmakten- INFRA strukturhandläggare) inom förbandet FMTIS som har sin verksamhet spridd på 30-tal orter inom Sverige. Som lokalsamordnare är Du länken mellan den militära verksamheten, försvarmaktens övergripande lokalförsörjnings organisation och fastighetsägaren.

Du ska vara den naturliga samverkanspartnern när det gäller allt från vanligt förekommande lokalfrågor till mer långsiktig planering. I arbetsuppgifterna ingår planering, ta fram beslutsunderlag för anskaffning och avveckling, följa upp förvaltningsskedet samt stödja FMTIS verksamhet i beställningar av fastighetsnäratjänster och anpassningar.

Kvalifikationer

Bygg eller fastighetsinriktad högskole- eller yrkeshögskoleutbildning. Alternativt har du förvärvat vad arbetsgivaren bedömer likvärdiga och relevanta kunskaper på annat sätt.

Några års relevant erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen.

B-körkort.

God förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska.

God datavana.

Meriterande kvalifikationer

Erfarenhet av lokalplanering, ekonomi, miljö- och arbetsmiljökrav.

Kännedom om fastighets- och byggprocesser.

Kännedom om Försvarsmaktens lokalförsörjningsprocess.

Personliga egenskaper

Du har många kontakter internt och externt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande och självständig med god förmåga att arbeta strukturerat, men är också van att arbeta i förändring och att vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi erbjuder ett spännande, mångfacetterat och utvecklande arbete, ett aktivt friskvårdsarbete och flexibla arbetstider. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och privata. Du har nära kontakter med FMTIS på 30-tal platser i Sverige med olika typer av lokaler. Vår spridda gruppering innebär att du behöver genomföra några tjänsteresor inom Sverige varje år.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med 6 månaders provanställning.

Arbetsort är Örebro eller Enköping.

Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Förfrågningar om befattningen görs till rekryterande chef Johan Strömquist eller handläggare Hans Erson. För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta HR-genarlist Dzenana Gustafsson.

Fackliga företrädare

SACO: Per Lohman

OFR/O: Nils-Erik Mellqvist

OFR/S: Per Anderson

SEKO: Hans Monthan

Samtliga ovanstående nås via växel 019-393500.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-20. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet berätta varför du är intresserad av tjänsten och vad du kan bidra med genom dina erfarenheter och kunskaper.

Sökord:

lokalplanering, lokalsamordnare, lokalförsörjning, fastighetsplanering, lokalnyttjande, infrastuktur, fastighetsförvaltare, facility management

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)