Supporttekniker | Örebro | Experis Digital Workspace

Supporttekniker | Örebro | Experis Digital Workspace

Är du en problemlösare som tycker att det är roligt och stimulerande att hjälpa andra med deras IT-relaterade problem? Är du eventuellt i början på din IT-karriär? Vi på Experis söker nu first line supporttekniker till vårt härliga team i Örebro. Bli en del av gänget hos oss på Experis, vänta inte med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
I den här rollen kommer du att arbeta i kundens servicedesk och ha mycket kontakt med slutanvändare. Du kommer att få tillgång till och arbeta i de flesta av kundens IT-system. Du kommer bland annat supporta slutanvändare via telefon, chatt, mail och i kundens ärendehanteringssystem. Du kommer också att arbeta med ett flertal kundspecifika applikationer samt diverse hårdvara; allt från servrar och nätverksenheter till datorer och mobiler.

Din profil
Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet av en liknande roll och är serviceinriktad samt vill utvecklas inom IT-support. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team, du är noggrann och tar stort ansvar för ditt arbete. Du behöver också kunna driva ärenden och se till att de blir lösta med hjälp både av dokumentation och problemlösning. Det är också mycket viktigt att du har ett stort intresse för IT och en vilja att lära nytt.

För att lyckas i rollen behöver du ha god kunskap/förståelse av:

  • Active Directory
  • Ärendehantering
  • Office 365
  • Ms windows

Det är meriterande om du har en grundläggande hands-on förståelse för hur nätverk och segmentering av nätverk fungerar.

Du måste kunna kommunicera, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska, körkort är ett krav.

Om Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.experis.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. Vi är en av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m.