Helpdeskmedarbetare till framgångsrika Evry i Örebro

Helpdeskmedarbetare till framgångsrika Evry i Örebro

Har du ett stort intresse för service, It och teknik? Vi söker nu helpdeskmedarbetare för konsultuppdrag hos Evry i Örebro. Uppdraget förväntas starta i höst, för att pågå under 6 månader- med god chans till förlängning och/eller övertag! Som helpdeskmedarbetare på Evry kommer du tillhöra ett sammansvetsat team med högt i tak och förutom härliga kollegor erbjuds även frukost för alla varje morgon. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Som helpdeskmedarbetare på Evry arbetar du och dina kollegor tillsammans och enskilt för att säkerställa den dagliga driften och ge kunderna den bästa supporten av IT-relaterade frågor. Det är din uppgift att med en hög servicegrad hjälpa kunden på ett professionellt sätt utan att tappa det höga tempo som är i en 1st support. Ingen dag är den andra lik och du kommer stöta på utmaningar varje dag! Det viktigaste är att du alltid ger kunderna högklassig service.
Det kan bland annat innebära:
  • mottagning och registrering av ärenden
  • felavhjälpning via telefon och remote
  • uppföljning av eskalerade ärenden
  • administration i ärendehanteringssystemet
Användarnas plattform är baserad på Windows 7-10, MS Office 365 samt mailsystemen Exchange och MS Outlook.

Vem är du?

Vi söker dig som har en IT-utbildning eller skaffat dig kunskaper inom exempelvis nätverk och server på annat sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete från service desk eller annat arbete med telefonen som främsta arbetsverktyg.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav samt att du har ett IT-intresse och trivs med att ge god service.

För att vara framgångsrik på det här uppdraget tror vi att du bör ha erfarenhet av:
  • Active directory
  • MS Office Suite
  • Citrix
  • MS Exchange och Office 365
  • Windows 7/8/10
Som person bör du vara stresstålig och besitta en god kommunikativ förmåga, såväl i tal som skrift. Arbetet som supporttekniker sker i nära kontakt och samarbete med olika kunder och därför värdesätts egenskaper som servicekänsla och engagemang.
Vi tror också att du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter men stöttar självklart dina kollegor.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Timbäck
Telefon 019-766 37 06
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (12 dagar kvar)