Kundansvarig Projektledare, Närke

Kundansvarig Projektledare, Närke

Vill du ha en spännande roll på ett banbrytande, nordiskt serviceföretag?

Vår passion är att skapa högvärdiga innovationer i kombination med hög serviceanda. Nöjda kunder är drivkraften i vårt arbete.

Evondos är i en stark utveckling inom området välfärdsteknik för hälso- och sjukvård. Företaget erbjuder tjänster för en säker läkemedelskedja inom professionell hemsjukvård i de nordiska länderna.

Vi söker dig som vill leda och säkerställa ett effektivt genomförande av våra projekt i kommuner i hela Sverige med fokus på Närke och Värmland. Som Kundansvarig Projektledare ansvarar du för implementation av projekten och kunduppföljning från start till mål. Med hög service och tillgänglighet vårdar du befintliga kunder och skapar nya kontakter och affärsmöjligheter.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Vårda och utveckla kundrelationer med befintliga kunder och säkerställa vidare försäljning.
  • Identifiera resursbehov, svara för utbildningsplaner och utbildningar, genomföra granskningar och möten.
  • Övervaka och stötta i implementation av projektet och säkerställa måluppfyllnad och god kundnöjdhet.
Du blir en viktig del av ett tillväxtbolag med hög aktivitets- och ambitionsnivå. I nära samarbete med övriga projektledare, våra regionala försäljningschefer samt vår VD säkerställer du nöjdheten hos kunderna. Vi söker dig som triggas av, och vill vara med på en förändringsresa där kartan inom hemsjukvård håller på att ritas om med Evondos innovativa tjänster. Tillsammans i teamet bygger ni något värdefullt och hållbart för framtidens hälsa och sjukvård.

Vi tror att du som ambassadör och förebild för verksamheten har god förmåga och erfarenhet av att leda projekt, är skicklig på att kommunicera och samarbeta och duktig på förändringsarbete (change management). Du har en hög servicenivå och förmåga att skapa nöjda kunder. Du arbetar strukturerat och proaktivt genom att se möjligheter. Du kommunicerar väl på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har bakgrund i vård och omsorg som exempelvis verksamhetsutvecklare, projektledare, eller sjuksköterska. Gärna med erfarenhet från hemsjukvård och samverkan med kommuner och privata vårdgivare.

För att ha bäst förutsättningar att bearbeta regionen så tror vi att du bor i eller i närheten av Örebro. Tjänsten innebär en hel del resande i hela landet men du kommer att arbeta främst i region Närke/Värmland och du utgår från hemmakontor. Evondos huvudkontor i ligger i Uppsala. Du kommer att rapportera till chefen för kundvårdsavdelningen i Evondos Sverige.

Se mer om Evondos tjänster via videolänken nedan:

https://www.evondos.se/media/videos/videos-se/evondos-huvudfilm-final-master-textad.mov

Om du vill vara del av Evondos vinnande team är du välkommen med din ansökan!

Skicka in cv och personligt brev, båda på engelska via www.mercuriurval.se (ref.nr SE- 14218) så snart som möjligt, dock senast den 4 december. Frågor angående rekryteringen besvaras av Mercuri Urvals konsult Magnus Wigernäs, tel 070-928 26 66, alt magnus.wigernas@mercuriurval.com.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Mercuri Urval
Hemsida http://www.evondos.se
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evondos är ett nordiskt tjänsteföretag i snabb utveckling inom området välfärdsteknik för hälso- och sjukvård. Vår passion är att skapa högvärdiga innovationer i kombination med hög serviceanda. Nöjda kunder är drivkraften i vårt arbete. Evondos AB är ett helägt dotterbolag till finska moderbolaget Evondos OY (evondos.com).

Evondos ägs i sin helhet av svenska private equity bolaget Verdane Capital.

Evondos är marknadsledande i Norden inom välfärdsteknik med sin tjänst för säker läkemedelshantering. I hemsjukvården har vi 90% av den snabbt växande marknaden. Läs mer om bolaget och dess tjänster här, https://www.evondos.se/