Contract Manager till Euromaint

Contract Manager till Euromaint

En intressant roll för dig med erfarenhet från komplex försäljning och som vill verka i en hållbar bransch!

Trivs du i en kundnära roll med resultat- och projektledaransvar? Är du en relationsbyggare och har tidigare erfarenhet som Key Account Manager eller motsvarande inom komplex tjänsteförsäljning? Bra, då kan detta vara rollen för dig! Euromaint utökar nu sin centrala säljfunktion med en Contract Manager. Du får en verksamhetskritisk roll där du utvecklar kundrelationen såväl taktiskt som strategiskt för att få ett maximerat kundvärde både på nya och befintliga kontrakt. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en hållbar och växande bransch där du tillsammans med kompetenta kollegor får arbeta i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Som medarbetare på Euromaint får du jobba verksamhetsnära och i ett bolag med starka ägare.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Resultatansvar för de kontrakt du ansvarar för.
 • Arbeta fram kundstrategier med koppling till övergripande marknadsplan och segmentsstrategi.
 • Driva regelbundna möten med kunderna både på taktisk och strategisk nivå.
 • Ledning av kontraktsteam med uppföljning av delprojektens progress kopplat till helheten.
 • Kommersiell projektledning vid anbud.
 • Driva utvecklingsteam för dina kontrakt för att säkra kostnad, leverans och kvalitet och ett maximerat kundvärde.
 • Förmedla kundens krav och behov samt baserat på detta initiera relevanta aktiviteter. Input och underlag i form av prognoser, volymer och planer samt förändringar av dessa.
 • Intern rapportering på relevanta KPI:er i pågående kontrakt samt rapportering av progress i merförsäljning och nya affärer.
 • Offertarbete.
 • Driva beslutsmöten internt kopplat till nya affärer och anbud.
 • Agera kundens röst internt och säkerställa ett tvärfunktionellt kundfokus.
Rollen innebär en del resor till Stockholm.

Rollen innebär också

Som Contract Manager rapporterar du direkt till försäljningschefen och ingår i ett team med drygt 10 medarbetare. Då företaget har verksamhet och kunder på flera orter förekommer resande i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning och med flera års erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning (värdebaserad försäljning, helhetslösningar) med Key Account fokus. Har du en bakgrund från tågbranschen (gärna inom godssegmentet) och/eller försäljningserfarenhet inom transportsektorn, fordonsservice- och underhåll eller liknande är detta meriterande. Du har erfarenhet av att upprätta och tolka kommersiella avtal, projektleda anbud och offerter samt förmågan att agera professionellt och med en kommersiell höjd.

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande. Spanska är meriterande.

Som person är du kommunikativ och duktig på att skapa ett användbart nätverk med kontakter och relationer och använder detta för att uppnå mål. Du ser och tar till vara på affärsmöjligheter och fokuserar på resultatet. Vidare är du analytisk och förstår komplexa frågor och problem samt främjar förändring och nytänkande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt.
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/