KAM Aftermarket Sales till Euromaint Örebro

KAM Aftermarket Sales till Euromaint Örebro

Key Account Manager med starkt kundfokus till expansiva Euromaint i Örebro

Är du duktig på att skapa långsiktiga samt hållbara relationer och vill vara med att påverka infrastrukturen inom Nordisk järnväg? Är du driven och strukturerad i ditt arbetssätt? Bra! Då kan du vara den Key Account Manager vi söker till avdelningen för Material & Komponentförsäljning, där har du har goda möjligheter att utveckla, påverka och leda företagets fortsatta arbete inom försäljning.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Key Account Manager får du en spännande och utvecklande roll där du tillsammans med kompetenta kollegor får verka i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge med många anbud och kontrakt i pipen och ser ljust på framtiden. Företaget ingår sedan 2019 i den spanska tåg koncernen CAF som finns i 40 länder på fem kontinenter. I nordiska järnvägsmarknaden har CAF flera pågående fordonsleveranser, så som Stockholms spårvagnar, Flygtåget och spårvagnarna i Oslo.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du ingår i ett säljteam av åtta med ambition att bli fler. I rollen kommer du att ansvara för en befintlig kundstock som idag redan är kunder hos Euromaint. Genom god dialog och närvaro hos våra kunder ska du utveckla vårt erbjudande inom upparbetade komponenter och material.
  • Samarbeta med CAF´s eftermarknadsavdelningar i Spanien för deras fordonsleveranser i Norden.
  • Vara kundansvarig mot nyckelkunder.
  • Bedriva offertarbete och försäljning till marknadsmässiga priser.
  • Delta och driva anbudsförfrågningar tillsammans med anbudsanvariga.
  • Aktivt leta nya affärsmöjligheter.
  • Arbeta nära kunden med problemlösning.
  • Arbeta aktivt med att driva interna projekt för att säkerställa att det finns rätt reservdelar på lager till försäljning.
  • Uppsättning samt förvaltning av konsignationslager hos kund med avseende på parametrar som säkerhetslagernivåer och servicegrad.
  • Delta i förbättringsarbete av metodik och processer.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ha en central roll med många kontaktytor inom företaget där du driver försäljningsprocessen från förfrågning till lösning och uppföljning.

VEM ÄR DU?

Du har relevant utbildning för tjänsten samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare så har du en god teknisk förståelse och det är meriterande om du tidigare arbetat inom fordons- eller teknikservice. Du är van användare av IT- och affärssystem. Du har också goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav eftersom det förekommer en del tjänsteresor i rollen.

Det här jobbet passar dig som är affärsorienterad, lösningsfokuserad och driven i ditt arbetssätt. Som person är du en engagerad problemlösare med ett starkt kundfokus och är en naturlig relationsbyggare. Vi är ett tight säljteam där vi eftersträvar prestigelöshet och stor serviceanda mot våra kunder och kollegor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech