Strategisk inköpare till Euromaint i Örebro

Strategisk inköpare till Euromaint i Örebro

Har du tidigare erfarenhet som strategisk inköpare och vill arbeta verksamhetsnära? Bra. Då kan detta vara rollen för dig!

Nu har vi en roll för dig som vill arbeta i en hållbar och samhällsviktig bransch! Euromaints inköpsavdelning växer och vi söker nu ytterligare två strategiska inköpare till deras centrala inköpsavdelning i Örebro. På Euromaint får du goda möjligheter att utvecklas, påverka och driva företagets fortsatta arbete inom strategiskt inköp. Du erbjuds en intressant och viktig roll i en platt organisation i en spännande bransch.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du tillsammans med kompetenta kollegor får arbeta i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Utveckla kategoristrategier för att möta uppsatta mål och driva ständig förbättring
 • Utveckla affärsmodeller samt utvecklingsplaner med strategiska leverantörer
 • Driva tvärfunktionella kategoriteam
 • Planera och genomföra förhandlingar
 • Upprätta ramavtal med utvalda leverantörer för att säkerställa lägsta totalkostnad
 • Kommunicera och implementera genomförda upphandlingar/ramavtal
 • Driva kostnadsrationaliseringar samt konkurrensutsätta befintliga leverantörer
 • Benchmarking inom ditt inköpsområde
 • Utveckla nya leverantörsmarknader
 • Projektledning inom inköpsområdet samt delta i anbuds- och projektarbete
 • Representera inköp och bygga relationer internt och externt
 • Ansvar för att i samarbete med leverantörsutvecklare nå uppsatta mål gällande kvalitet, miljö, leveransprecision och pris
 • Aktivt bidra till förbättringsarbete i vår verksamhet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som strategisk inköpare på Euromaint kommer du vara med och driva det strategiska inköpsarbetet både i företagets befintliga och nya affärer. Du har ett totalt leverantörsansvar för dina leverantörer vad gäller kvalitet, leverans och kostnad. I rollen får du arbeta tätt tillsammans med Euromaints kompetenta medarbetare och företagets leverantörer.

Du ingår i företagets inköpsorganisation bestående av cirka 25 medarbetare. Organisationen består av operativa- och strategiska inköpare, leverantörsutvecklare samt inköpschefer. Du rapporterar direkt till inköpschefen för strategiskt inköp.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du självständig, ambitiös och agerar på eget initiativ och får saker att hända. Du är resultatorienterad, systematisk, metodisk och förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Vidare är du öppen för förändring och vågar ifrågasätta traditionella tillvägagångssätt.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem och Excel.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt.
Mer info
Kontaktperson Pär Johansson
Telefon 070-3500307
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/