Chef för materialförsäljningen till EuroMaint

Chef för materialförsäljningen till EuroMaint

Trivs du i en säljande roll i en platt organisation med fokus på tillväxt? Då kan du vara den chef vi söker till EuroMaint!

På EuroMaint får du goda möjligheter att påverka och driva företagets materialförsäljningsorganisation framåt. Du får arbeta i ett företag med ett starkt varumärke och med ett tydligt mål att ta ytterligare marknadsandelar inom området. I rollen arbetar du aktivt med kundbearbetningen, dina medarbetare och övriga stödfunktioner för att utveckla verksamheten och för att bli en given materialleverantör. Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en utvecklande och utmanande roll där du får arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.

I din roll får du leda och driva en avdelning med erfarna och engagerade medarbetare. Ambitionen är att avdelningen ska växa ytterligare.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som chef för materialförsäljningen kommer du att bearbeta både befintliga och nya kunder. Du leder arbetet på avdelningen samt har budget- och kostnadsansvar. Du samverkar med dina kollegor inom bland annat logistikorganisationen och det strategiska inköpet för att få en optimal materialförsörjning och vara en given leverantör till såväl befintliga som nya kunder.

Inom ditt ansvarsområde ingår också:
  • Att säkerställa att dina medarbetare har rätt kompetens och behörigheter.
  • Mål, resultat och leverans.
  • Att utveckla och effektivisera inom ditt ansvarsområde.
  • Att hålla en öppen kommunikation med alla berörda intressenter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till företagets marknadschef som sitter i företagsledningen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning med flera års erfarenhet inom försäljning av tekniska produkter eller tjänster. Du har en god teknisk förståelse och har sannolikt haft eget budget- och resultatansvar.

Som person ser och tar du tillvara på affärsmöjligheter. Du har ett starkt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. Du fokuserar på resultatet, ser potentiella risker och följer upp de ekonomiska följderna av dina egna aktiviteter. Du kommunicerar klart, tydligt, strukturerat och är duktig på att övertyga.

Vidare samarbetar du effektivt med andra, du delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information och stödjer andra för att nå era gemensamma mål. Som ledare är du duktig på att ge dina medarbetare en tydlig riktningskänsla. Du motiverar och samordnar så att de behåller fokus på målen. Vidare utvecklar du andra genom delegering och främjar andras yrkesmässiga och personliga utveckling.

Du är en van användare av något affärssystem och talar och skriver svenska och engelska obehindrat i tal och skift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Pär Johansson
Telefon 070-3500307
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.