Studenter till sommarjobb på Swedol

Studenter till sommarjobb på Swedol

STUDENTER TILL SOMMARJOBB PÅ SWEDOL

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta på Swedols lager i Örebro. Arbetsuppgifterna är varierande men innebär främst packning av utgående gods till kund, truckkörning, plastning/emballering, godsmottagning av inkommande gods, samt lastning och lossning. Du arbetar mestadels enskilt men ingår i ett team på avdelningen. Arbetet är förlagt under vardagar och arbetstiderna kan variera. I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Plock
  • Lastning och lossning
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du som söker är en driven och noggrann person som trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral som är självgående, kvalitetsmedveten och flexibel. Har du erfarenhet av lagerarbete eller liknande arbetsuppgifter ser vi detta som meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort (A1-A4, B1-B3)
  • Goda datakunskaper
Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag på som sträcker sig över sommaren 2021. För dig som studerar kommer det finnas möjlighet att jobba extra under kommande höst och vinter. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Swedol.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se eller Anders Andersson via 0738-617254 eller anders.andersson@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.