Lagermedarbetare till Swedol

Lagermedarbetare till Swedol

LAGERMEDARBETARE TILL SWEDOL

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta på Swedols lager i Örebro. Arbetsuppgifterna är varierande men innebär främst packning av utgående gods till kund, truckkörning, plastning/emballering, godsmottagning av inkommande gods, samt lastning och lossning. Du arbetar mestadels enskilt men ingår i ett team på avdelningen. Arbetet är förlagt under vardagar och arbetstiderna kan variera. I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Plock
  • Lastning och lossning
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du som söker är en driven och noggrann person som trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral som är självgående, kvalitetsmedveten och flexibel. Har du erfarenhet av lagerarbete eller liknande arbetsuppgifter ser vi detta som meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort (A1-A4, B1-B4)
  • ADR 1.3 (hantering av farligt gods)
  • Goda datakunskaper
Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår Swedol.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Alexandra Sörensen-Kranjec på via 073-8617255 eller alexandra.s.kranjec@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.