Extrajobb för studenter

Extrajobb för studenter

ARBETSUPPGIFTER

Swedol kommer i december få containrar med kartonger som ska lyftas ur containern och packas på pallar för att sedan köras in på deras lager. Din uppgift blir att tillsammans med dina kollegor tömma containrarna och packa kartongerna på pallarna. Arbetet sker dagtid på vardagar och arbetstiderna kommer att variera men vi meddelar dig i god tid vilka tider du kommer att arbeta.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du som söker är en driven och flexibel person som trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral som är självgående, kvalitetsmedveten och flexibel. Har du erfarenhet av lagerarbete eller liknande arbetsuppgifter ser vi detta som meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigt för tjänsten är:
  • Flexibel vad gäller arbetstider
  • God fysik
  • Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (ex. studier)
Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Swedol.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se eller Anders Andersson via 0738-617254 eller anders.andersson@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.