Snickare sökes till Erikssons Bygg i Mellansverige AB

Snickare sökes till Erikssons Bygg i Mellansverige AB

Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB)

EBAB Byggservice är inne i ett fortsatt expansivt skede och vi söker därför engagerade och duktiga snickare till vår avdelning.

Vår verksamhet inom byggservice växer och vi behöver nu förstärka med fler duktiga snickare. Du kommer att ingå i ditt team som arbetar med beställningar från våra avtalskunder som främst är försäkringsbolag, förvaltningsbolag och till viss del privatkunder.

Tidigare erfarenhet inom byggservice är meriterande. Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners. Du behöver behärska det svenska språket både i tal och skrift.
Du skall ha svenskt yrkesbevis samt körkort för personbil då egen servicebil ingår i tjänsten.

EBAB erbjuder en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, din insats värdesätts och där vi hjälper varandra att utvecklas. Det ska vara kul att gå till jobbet som anställd på EBAB Byggservice!

INFO OM FÖRETAGET
EBAB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB med säte och huvudkontor i Lindesberg med avdelningar i både Örebro och Köping är ett byggföretag med blandning av byggservice och mindre entreprenader.

Företaget har stor erfarenhet av olika segment i byggsektorn. I dagsläget är EBAB 60 anställda. Företaget ingår i koncernen Byggbetjänten AB som är en koncern med ytterligare 2st byggföretag, 1st maskinuthyrningsföretag, 3st golvbolag samt 2st plåtföretag. Vi är totalt 175 anställda.

För mer information om tjänsten kontakta:
Peter Tagner
HR-ansvarig
peter.tagner@byggbetjanten.se
070-230 51 81

Välkommen med din ansökan via formuläret senast 30/9-2022
Skicka gärna in din ansökan med CV tidigare då vi tillämpar löpande urvalsarbete.

Besök gärna vår hemsida www.ebab.nu
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)