Snickare & Plattsättare

Snickare & Plattsättare

EBAB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB med säte och huvudkontor i Lindesberg med filial i Örebro och Köping är ett byggföretag med blandning av byggservice och mindre entreprenader.

Företaget har stor erfarenhet av olika segment i byggsektorn. I dagsläget är EBAB ca 60 anställda. Företaget ingår i koncernen Byggbetjänten AB som är en koncern med ytterligare 2st byggföretag, 1st maskinuthyrningsföretag, 2st golvbolag samt 1st plåtföretag. Vi är totalt ca 150 anställda och omsätter ca 180 mij/år. Till våra återkommande kunder kan nämnas flertalet försäkringsbolag, fastighetsbolag samt kommunala bostadsbolag. Företaget har dessutom stor marknadsandel av de privata beställarna.

Vårt arbetsområde är Örebro, Västmanland samt Dalarnas län med omnejd.

EBAB Byggservice är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ambitiösa och duktiga snickare samt plattsättare till vår filial i Örebro.

Vår verksamhet inom försäkringsskador och byggservice växer och vi behöver nu förstärka med ytterligare snickare och plattsättare. Du kommer att ingå i ett team om 15- 20 yrkesarbetare som arbetar med beställningar från våra avtalskunder som främst är försäkringsbolag, förvaltningsbolag och till viss del privatkunder.

Du utgår från Örebro och har som fokus att arbeta med försäkringsskador i Örebro Län. Du arbetar hos privatkunder likväl som företag samt ansvarar till viss del själv för kontakter och samordning med andra yrkesgrupper som vi har som underentreprenörer.

Tidigare erfarenhet av arbete med försäkringsskador är meriterande.
Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners.

Du behöver behärska det svenska språket både i tal och skrift.
Du skall ha svenskt yrkesbevis samt körkort för personbil.
Tjänsten som är heltid är en tillsvidareanställning som inleds med max 6 månaders provanställning.

För mer information om tjänsterna kontakta:
Arbetschef, Victor Jacobsson via mail, victor.jacobsson@ebab.nu
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://byggbetjanten.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2020 (22 dagar kvar)